Neler Yeni

İşlemcinin fazla ısınması

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
İşlemcim Fifa 23, Warzone gibi oyunlarda çok ısınıyor. Şu anda stok fan kullanıyorum ve ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Sıvı soğutma ile çözülebilir mi?

İşlemci : İ7 10700F.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Uğur Yusuf Bengü
İşlemcim Fifa 23, Warzone gibi oyunlarda çok ısınıyor. Şu anda stok fan kullanıyorum ve ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Sıvı soğutma ile çözülebilir mi?

Stok fan çoğu işlemciye yetersiz geliyor, ısınması normal. Sıvı soğutucu bütçenizi zorluyor ise çift fanlı bir hava soğutucu hayli hayli yeterli olur.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Hazır sistem mi topladınız mı macun kalın sürülmüş olabilir fan tam oturmamış olabilir onun dışında kasanın hava silkılasyonu yeterli olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem mi topladınız mı macun kalın sürülmüş olabilir fan tam oturmamış olabilir onun dışında kasanın hava silkılasyonu yeterli olmayabilir
Kaliteli bir macun ile kule tipi bir fan kullanabilirsiniz stok soğutucular kıytırık oluyor genel olarak

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok fan çoğu işlemciye yetersiz geliyor, ısınması normal. Sıvı soğutucu bütçenizi zorluyor ise çift fanlı bir hava soğutucu hayli hayli yeterli olur.
Tamamdır hocam teşekkürler.

EsdeathSama

80+ Bronze

sıvı soğutmayı sorunsuz montajlayabilirseniz kesinlikle çözülür, çözülmesi lazım ama kule tipi soğutucu ve kaliteli bir macun da işinizi görür

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Sadece 1 defa yapmıştım fakat ilk defa ısınma sorunu ile karşılaşıyorum desem yalan olmaz. Boştayken veya diğer oyunlarda işlemci sıcaklığı normal sadece Fifa 23 ve Warzone gibi oyunlarda sorunu yaşıyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Sadece 1 defa yapmıştım fakat ilk defa ısınma sorunu ile karşılaşıyorum desem yalan olmaz. Boştayken veya diğer oyunlarda işlemci sıcaklığı normal sadece Fifa 23 ve Warzone gibi oyunlarda sorunu yaşıyorum.
Hocam şimdi oyunlar işlemci odaklı mı bilmiyorum boşta sıcaklık normaldir zaten fakat bazı oyunlar işlemciyi yorar bazı oyunlar ekran kartını biraz daha fazla yorar ondan kaynaklı yük arttıkça ısı artar umarım açıklayabilmişimdir

Ysuflix

80+ Gold
hocam sıfır id se 234 satıyorum özelden yazdım değerlendirmek istersen ulaşabilirsin. stok fanla normal ısınması i7 işlemci sonuçta.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şimdi oyunlar işlemci odaklı mı bilmiyorum boşta sıcaklık normaldir zaten fakat bazı oyunlar işlemciyi yorar bazı oyunlar ekran kartını biraz daha fazla yorar ondan kaynaklı yük arttıkça ısı artar umarım açıklayabilmişimdir
Hocam peki stok fanın gücünü arttırmak kısa süreliğine iş görür mü?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Hocam peki stok fanın gücünü arttırmak kısa süreliğine iş görür mü?
o ses seni rahatsız etmeyecekse %100 e al oyuna girmeden de her türlü ısınacak yine de, stock soğutucu yetmez.yaza giriyoruz iyice ısınacaktır.bütçen ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o ses seni rahatsız etmeyecekse %100 e al oyuna girmeden de her türlü ısınacak yine de, stock soğutucu yetmez.yaza giriyoruz iyice ısınacaktır.bütçen ne kadar?
içinden macunu ve lga 1700 kiti de çıkıyor. ileride 12. veya 13.nesile geçersen kullanmaya devam edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom