Neler Yeni

İşlemcinin ısınması valorantta akıcılığı düşürürmü

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
ryzen 5 5600 ve cooler master ml120l işlemcim var işlemcim 85 derecelere geliyor valorantta 83 84 ve fpsim düşmeye başlıyıp akıcılığım düşmeye başlıyor daha iyi bir soğutmaya geçip sıcaklığı çözsem sorunum düzelirmi ? 280hz ile oynuyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ryzen 5 5600 ve cooler master ml120 l işlemcim var işlemcim 85 derecelere geliyor valorantta 83 84 ve fpsim düşmeye başlıyıp akıcılığım düşmeye başlıyor daha iyi bir soğutmaya geçip sıcaklığı çözsem sorunum düzelirmi ?
macununuz kurumuş olmasın

Bzsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem
macun yeni değişti ve doğru taktığımada eminim bilgisayarcıya gidipte kontrol ettirdim
Hocam o zaman biseyide sıkıntı var cünkü sıvı soğutmaya 5600 ün 85 derece görmesi normal deyil macun kurumuş olabilir yeni degistirmişsiniz ama tek seferlik almadıysanız yine değiştirmenizi öneririm sonra soğutucunun işlemciye değen kısmındaki etiket i cıkardınızmı icinde sıvısı vs varmı pompalarda bı arıza olup sıvıyı değistirmiyor olabilir radyatör fanını dışarı doğru taktınızmı servis ine götürün bir kontrol etsinler

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman biseyide sıkıntı var cünkü sıvı soğutmaya 5600 ün 85 derece görmesi normal deyil macun kurumuş olabilir yeni degistirmişsiniz ama tek seferlik almadıysanız yine değiştirmenizi öneririm sonra soğutucunun işlemciye değen kısmındaki etiket i cıkardınızmı icinde sıvısı vs varmı pompalarda bı arıza olup sıvıyı değistirmiyor olabilir radyatör fanını dışarı doğru taktınızmı servis ine götürün bir kontrol etsinler
zaten yeni soğutma sipariş ettim deepcool benim merak ettiğim soru tek bu sıcaklıklardan dolayı oyun akıcılığımın düşmesi normalmi yeni soğutma gelince düzelirmi deepcool ls720se bu modelden aldım

Bzsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem
zaten yeni soğutma sipariş ettim deepcool benim merak ettiğim soru tek bu sıcaklıklardan dolayı oyun akıcılığımın düşmesi normalmi yeni soğutma gelince düzelirmi deepcool ls720se bu modelden aldım
Hocam sıvı sogutucu da bir sıkıntı var anormal bir durum bir şey yanlıs sıcaklıklardan dolayı performansın düsmesi ise islemciler genelde 80-95 derece sıcaklık görürse kendini kapatır bu işlemcide kendini kapatmamak için MHz ini düşürüyor yüksek ihtimalle full yükte bir test yapsanız işlemci 90-95derece görüceği için kendini kapatıcaktır

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıvı sogutucu da bir sıkıntı var anormal bir durum bir şey yanlıs sıcaklıklardan dolayı performansın düsmesi ise islemciler genelde 80-95 derece sıcaklık görürse kendini kapatır bu işlemcide kendini kapatmamak için MHz ini düşürüyor yüksek ihtimalle full yükte bir test yapsanız işlemci 90-95derece görüceği için kendini kapatıcaktır
soğutmadaki sorunu bulamadım maalesef yeni soğutmayla çözülür umarım sorun yani anladığım kadarıyla sorun varsa bile ısındığı için 85 derecelerde akıcılığı bozması normal

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
düşmesi normaldir işlemci mhz kısıyordur dahada ısınmamak için

Top Bottom