Selamün Aleyküm Arkadaşlar İntel Core İ3 12100f İşlemci Ve Gıgabyte Geforce RTX 3060 Gaming Oc 12 GB Ekran Kartı İle Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum.
Ekran Kartı,işlemci,ram ne alacağımı belirledim ama diğer bileşenler, anakart, güç kaynağı, ssd ve kasayı ne seçeceğim hakkında bir fikrim yok.
Ekran Kartını Tanıdığım Aracığıyla Aldım O yüzden Ekran Kartı Hariç Diğer Parçaları Daha Ucuza Toplayabileceğim Hazır Sistem Sitesi Vb. Varsa Atabilirsiniz.
Fiyatı ve performansı uygun parçalar arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bütçem Ekran Kartı Hariç 7000 Diyelim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Yazdım efendim 7000Toplam bütçe nedir?
3050 olmazmı yaSelamün Aleyküm Arkadaşlar İntel Core İ3 12100f İşlemci Ve Gıgabyte Geforce RTX 3060 Gaming Oc 12 GB Ekran Kartı İle Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum.
Ekran Kartı,işlemci,ram ne alacağımı belirledim ama diğer bileşenler, anakart, güç kaynağı, ssd ve kasayı ne seçeceğim hakkında bir fikrim yok.
Ekran Kartını Tanıdığım Aracığıyla Aldım O yüzden Ekran Kartı Hariç Diğer Parçaları Daha Ucuza Toplayabileceğim Hazır Sistem Sitesi Vb. Varsa Atabilirsiniz.
aga anlamadın herhalde ekran kartı hariç hazır sistem varsa onu atabilirsin![]()
ULTIMA-12100F / INTEL i3-12100F / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12100F oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Selamün Aleyküm Arkadaşlar İntel Core İ3 12100f İşlemci Ve Gıgabyte Geforce RTX 3060 Gaming Oc 12 GB Ekran Kartı İle Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum.