işlemci açılırken birden ısınmaya başlar ve işlemci kendini korumaya alıp kapanır ve bunu sürekli yaprsanız ısınıp sogursa işlemciniz çatlayabilir tabi bu uzun vadede olur benim okuyup tahmin ettigim kadarı ile [yanlışım varsa düzeltsinler]hiçbir şey yok sadece macun
Açarsın bilgisayarı. Sonra oyunu açarken 100 derece olur, sistem kendini kapatır. Bunu döngüye alır ve işlemci hakkı rahmetine kavuşur.Bunu ben sormuyorum babam işlemciye soğutucuya gerek yok dediği için soruyorum
İşlemciye soğutucu takılmazsa ne olur 5600x
Herkes yazmış ama mesaj kasıyım bende. Isınır tabi adı üstünde soğutucuBunu ben sormuyorum babam işlemciye soğutucuya gerek yok dediği için soruyorum
ısınıcağını heralde herkes biliyodur çıkarıcağı sorunlar neler olur mühim olan oHerkes yazmış ama mesaj kasıyım bende. Isınır tabi adı üstünde soğutucu
Ömrünü daha çabuk yitirir fazla ısı da pc kapanır takılmalar yaşanabilirısınıcağını heralde herkes biliyodur çıkarıcağı sorunlar neler olur mühim olan o
ısınır ve sistem kapanır hep.Bunu ben sormuyorum bir kişi için işlemciye soğutucuya gerek yok dediği için soruyorum