Selamlar herkse geçen günlerde işlemciyi montaj yaparken bardaktan su damladı ve haliyle ıslandı bende fön makinesi ile kurttum taktım çalışır halde şuan ama merak ediyorum performans kaybına sebep olur mu ?
ıslanmış halde çalışmadı 1 damlaydı zaten şuan çalışır durumda ama peformans kaybına sebep olur mu onu merak ediyorumIslanmış halde çalıştırmadıysan bir şey olmaz, düzgünce kuruduğundan emin ol.
uzaktan kuruttum pinler sağlam sorun yokFön makinesi ile pinleri yamultmadıysan bir şey olmaz.
evet şuanda çalışıyor ama peformans kaybı olur muŞuan çalışıyorsa muhtemelen bir şey olmaz.
Selamlar herkse geçen günlerde işlemciyi montaj yaparken bardaktan su damladı ve haliyle ıslandı bende fön makinesi ile kurttum taktım çalışır halde şuan ama merak ediyorum performans kaybına sebep olur mu ?
Geçmiş olsun, ıslak işlemci çalıştırmışsınız. Elbette sorun çıkarır.ıslanmış halde çalışmadı 1 damlaydı zaten şuan çalışır durumda ama peformans kaybına sebep olur mu onu merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzaktan kuruttum pinler sağlam sorun yok
pinlere gelmediği sürece bir problem olmaz.ilerki zaman sorun yaratır.
başlığı düzgün okursanız fön makinesi ile kuruttumGeçmiş olsun, ıslak işlemci çalıştırmışsınız. Elbette sorun çıkarır.
nasıl bir sorun meselailerki zaman sorun yaratır.
su pinlere döküldü zaten bardağı koyarken 1 damla düştüiyi kurulandıysa sıkıntı yok.
pinlere gelmediği sürece bir problem olmaz.
pinlere geldiyse sıkıntı pecetede değdiremezsiniz. yandınız tek kelime ile.başlığı düzgün okursanız fön makinesi ile kuruttum
nasıl bir sorun mesela
su pinlere döküldü zaten bardağı koyarken 1 damla düştü
umarım pinlere gelmedi.iyi kurulandıysa sıkıntı yok.
pinlere gelmediği sürece bir problem olmaz.
pinlere dökülmüş...umarım pinlere gelmedi.