Neler Yeni

İşlemciye uygun anakart bulabilir miyim ?

Mkadir0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kadir Yıldız
Merhabalar benim bilgisayarım var ama ayrı yeten genel olarak oyun oynmak için bi pc düşünüyorum gta 5 lol csgo filan için yani pcim olduğu için ucuz bi fiyat aralığında ayarlamaya çalışacam. Bayadır da pc toplamadım piyası tam bilmiyorum bu aralar.

Şimdi aliexpress'de intel xeon x3440 işlemci buldum oc ile 3.2 Ghz hıza ulaştığını söylüyorlar. Fiyatı da 50 tl + vergi ile 70 filan olur diye düşünüyorum.

Şimdi buna uygun anakart arıyorum 1156 girişe sahip.
Ayrı yeten ucuz bir anakartta olur ikinci el olması hiç dert değil sıkıntılı olmasın yeter
Önerebileceginiz biseyler varsa şimdiden tesekkurler.
İntel xeonu da daha almadim yani ayrı bi sistem de onerebilirsiniz simdiden teşekkürler.

Emre Baş

80+ Gold
ASUS P7H55 bu olabilir ama 1156 pin anakart zor bulunuyor ve pahalı oluyor

Emre Baş

80+ Gold
Hayır yani Türkiye ikinci el piyasasında en çok hangi soket tipi bulunur ona uygun bir işlemci bulayım yani tam bilgim yok bu konularda kusura bakmayın
1150 olabilir ama işlemcileri biraz pahalı olabilir

falconeye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Enes Parlak
bende aynı işlemciyi almayı düşünüyorum ama anakart bulmak gerçektende zor bende o işlemciye uygun anamart bulmaya çalışıyorum sanada banada kolay gelsin :D bu arada bu işlemci overclock ile gücünü gösterebiliyor. bu işlemciyi overclock yapabilecek anakart önerirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Top Bottom