Neler Yeni

İşlemciye Verilen Voltaj Değerini Yükseltirsek Performansı Arttırır mı?

emo38

80+
Merhaba işlemciye Undervolt yapmak yerine tam tersi olarak voltaj arttırırsak işlemcinin performansının artıp artmayacağını öğrenmek istiyorum. İlk öncelikle lütfen "İşlemcin daha çok ısınır, yakarsın" vb. şeyler söylemeyin çünkü yeterince soğutucum ve fan'ım var işlemci halen serin kalacak.

Golf 4 R32

80+ Silver
Sadece voltaj yükseltip başka hiçbir şey yapmazsan hayır performans artmaz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba işlemciye Undervolt yapmak yerine tam tersi olarak voltaj arttırırsak işlemcinin performansının artıp artmayacağını öğrenmek istiyorum. İlk öncelikle lütfen "İşlemcin daha çok ısınır, yakarsın" vb. şeyler söylemeyin çünkü yeterince soğutucum ve fan'ım var işlemci halen serin kalacak.
Undervolt nasıl performansı düşürmüyorsa tersi de performansı arttırmaz.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Voltaj vererek daha yüksek frekans için ön ayar yapmış olursun. Ama sadece voltaj ile artmaz performans, Voltaj+Frekans ayarı yapman gerekiyor.

Aykut D.

80+ Gold
Soğutucun iyi olsa bile yanlış voltaj işlemciyi arızalandırcaktır. Fazla voltaj aksine ısı yaratır önermiyorum .

Top Bottom