Böyle bilinir. Yanlış bilgiKutusuz işlemci satışlarına "Tray İşlemci" denir. Tray işlemciler genellikle önceden kullanılıp garanti kapsamında markaya geri iade edilen işlemcilerdir
doğru bilgi ver knkBöyle bilinir. Yanlış bilgi
tray işlemci yurt dışından tabletle getirilen kutusuz fazlaca getirilebilen işlemcilerdir.Kutusuz işlemci satışlarına "Tray İşlemci" denir. Tray işlemciler genellikle önceden kullanılıp garanti kapsamında markaya geri iade edilen işlemcilerdir
öyle biliyordum genellikle Tray işlemcileri özür dilerimtray işlemci yurt dışından tabletle getirilen kutusuz fazlaca getirilebilen işlemcilerdir.
Baya iade işlemcilermişKutusuz işlemci satışlarına "Tray İşlemci" denir. Tray işlemciler genellikle önceden kullanılıp garanti kapsamında markaya geri iade edilen işlemcilerdir
Bir sorun çıkmaz.alırsam sorun çıkarmı
Tray işlemciler yurt dışında toptan olarak alınan, sıfır işlemcilerdir. Fiyat düşürmek amacı ile tray olarak satılır.doğru bilgi ver knk
Toplu Sistem Alacaksan Tray Derdim Ama Tek Alacaksan Kutulu Öneririm Yoksa İşlemcinin Pinleri Yamulabilir Hatta Kırılabilirryzen 3 3100 işlemci alıcam fakat kutusuz alırsam sorun çıkarmı
Özür diliyorum ezber yaptım yanlış biliyormuşumTray işlemciler yurt dışında toptan olarak alınan, sıfır işlemcilerdir. Fiyat düşürmek amacı ile tray olarak satılır.
Yine yanlış bilgi. garantisi var fakat daha az süre normal kutulu olanlardan. İade değil kutusuz 10 15 tane siparişle geliyor.Kutusuz işlemci satışlarına "Tray İşlemci" denir. Tray işlemciler genellikle önceden kullanılıp garanti kapsamında markaya geri iade edilen işlemcilerdir
Yanlış bilgilendirme, Tray işlemciler sıfırdır, renkli kutuda gelmezler.Kutusuz işlemci satışlarına "Tray İşlemci" denir. Tray işlemciler genellikle önceden kullanılıp garanti kapsamında markaya geri iade edilen işlemcilerdir