wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Merhabalar, DA forum hakkında eksik olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında bugün bu konu hakkında konuşmuş olacağım. Öncelikle forum kategorileri kısımında bazı eksiklikler bulunmakta. İşletim sistemleri ile ilgili konular "Programlar" adlı kategoride bulunmakta fakat bu tarz işletim sistemlerinin bu kategori ile çok bir bağlantısı bulunmamakta. Bence işletim sistemi diye bir kategori oluşturulmalı ve bu kategoriye:
BSD
GNU/Linux
Windows
macOS
adlı alt kategoriler getirilmelidir, bunun yanında GNU/Linux ile Linux arasındaki farkın da inşallah farkına varılabilir. Forum içerisinde sadece Linux ibaresinin koyulup
GNU'nun görmezden gelinmesi bence pek mantıklı bir hareket olmayacaktır. Önerilerim bunlardı, anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
-Ram_kafasi
SDN Forumdan bir arkadaş istedi, şuan kayıt olmadı ve bunu iletmemi istedi. Yakın zamanda üye olmayı düşünüyor.
BSD
GNU/Linux
Windows
macOS
adlı alt kategoriler getirilmelidir, bunun yanında GNU/Linux ile Linux arasındaki farkın da inşallah farkına varılabilir. Forum içerisinde sadece Linux ibaresinin koyulup
GNU'nun görmezden gelinmesi bence pek mantıklı bir hareket olmayacaktır. Önerilerim bunlardı, anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
-Ram_kafasi
SDN Forumdan bir arkadaş istedi, şuan kayıt olmadı ve bunu iletmemi istedi. Yakın zamanda üye olmayı düşünüyor.