E Enis 212 80+ Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Enis Yasin Aytaç 7 Eylül 2024 #1 Yeni ssd aldım. Harddiskimdeki verileri kopyalamak yerine windows usb hazırlayıp ssd ye kuracağım fakat finalde bu hatayı veriyor Ekler IMG_9914.jpeg 1.9 MB · Hit: 17
Yeni ssd aldım. Harddiskimdeki verileri kopyalamak yerine windows usb hazırlayıp ssd ye kuracağım fakat finalde bu hatayı veriyor
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,118 Dahası Reaksiyon skoru 334 İsim Alihan YILMAZ 7 Eylül 2024 #2 Usb'yi nereden hazırladın? Yeniden hazírlamalısın gibi duruyor. Geçerli ISO dosyasını Microsoft kendi sitesinden indir.
Usb'yi nereden hazırladın? Yeniden hazírlamalısın gibi duruyor. Geçerli ISO dosyasını Microsoft kendi sitesinden indir.
E Enis 212 80+ Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Enis Yasin Aytaç 7 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Usb'yi nereden hazırladın? Yeniden hazírlamalısın gibi duruyor. Geçerli ISO dosyasını Microsoft kendi sitesinden indir. Devamı için tıklayın... Hocam her şeyi usulüne göre bilindik youtube kanallarının çektiği videolara göre yaptım
Alihanyilmaz yazmış: Usb'yi nereden hazırladın? Yeniden hazírlamalısın gibi duruyor. Geçerli ISO dosyasını Microsoft kendi sitesinden indir. Devamı için tıklayın... Hocam her şeyi usulüne göre bilindik youtube kanallarının çektiği videolara göre yaptım