Neler Yeni

İşletim sistemimi yükseltmek

Hype034

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Şahin
Merhabalar. 4 GB RAM, Intel Core 2 Duo E6300, ATI Radeon 2400 HD PRO ekran kartlı bir sistemim var ve Windows 7 kullanıyorum. Yeni bir SSD almayı düşünüyorum. SSD aldıktan sonra sisteme tekrardan Windows 7 kurmak ile Windows 8 e geçmek arasında kaldım. İnternetten biraz bakındım ve sanırım sistemim Windows 8'i destekliyor ancak performansımın düşmesinden de korkuyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Merhabalar. 4 GB RAM, Intel Core 2 Duo E6300, ATI Radeon 2400 HD PRO ekran kartlı bir sistemim var ve Windows 7 kullanıyorum. Yeni bir SSD almayı düşünüyorum. SSD aldıktan sonra sisteme tekrardan Windows 7 kurmak ile Windows 8 e geçmek arasında kaldım. İnternetten biraz bakındım ve sanırım sistemim Windows 8'i destekliyor ancak performansımın düşmesinden de korkuyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
SSD'den sonra bilgisayar destekliyorsa yanına 4 GB bir RAM daha alın. Eğer desteklemiyorsa NTLite ile Windows 10'u düzenleyip onu kurun.

Buna yakın performans verecekse xp kullanırım daha iyi

Hype034

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'den sonra bilgisayar destekliyorsa yanına 4 GB bir RAM daha alın. Eğer desteklemiyorsa NTLite ile Windows 10'u düzenleyip onu kurun.
Maalesef anakartım en fazla 4 GB destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna yakın performans verecekse xp kullanırım daha iyi
Hocam bende böyle bir video gördüm işlemcisi benimkine nazaran biraz daha yüksek fakat performansı yüksek görünüyor. Sizin attığınız videoda direk ekran kaydı alındığı için performans düşük olabilir mi ? Ben bile ekran kaydı almaya çalışınca sistemim çok kasıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,934
Üyeler
168,215
Son üye