Neler Yeni

İso dosyasını açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Arkadaşlar ben bir iso dosyası indirdim eskiden iso dosyasına birlikte aç yapıp dosya gezgini ile aç yapınca içini görebiliyodum fakat şimdi indirdiğim iso dosyasını birlikte aç yaptığımda dosya gezginini göremedim ve türe baktığımda Windows.iso.file olarak gösteriyor. iso dosyasını yanlış algılamış galiba bu hata bütün iso dosyalarında böyle oluyor, bi ayarı varmı nasıl yapabilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben bir iso dosyası indirdim eskiden iso dosyasına birlikte aç yapıp dosya gezgini ile aç yapınca içini görebiliyodum fakat şimdi indirdiğim iso dosyasını birlikte aç yaptığımda dosya gezginini göremedim ve türe baktığımda Windows.iso.file olarak gösteriyor. iso dosyasını yanlış algılamış galiba bu hata bütün iso dosyalarında böyle oluyor, bi ayarı varmı nasıl yapabilirim
Daemon Tools indirip öyle açmayı dene.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Daemon Tools Lite indirip deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• resim_2021-07-11_144125.png
    resim_2021-07-11_144125.png
    139.7 KB · Hit: 92

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sağ tıklayıp yaz, diske kaydet, oynat gibi bi seçenek çıkması lazım. Sanal disk şeklinde bilgisayarımdan açabilirsiniz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşim Daemon Tools Lite indirir misin öyle aç.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
İSO dosyasını winrar ile açmalısın ben öyle açıyorum daha iyi oluyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tamam daemon tool ile açtım fakar dosya gezgini gözükmemesi beni korkutuyor format atçam herhalde
Hocam sırf ISO dosyası, dosya gezgini ile açılmadı diye format da atmazsın ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack pes oyunu bence görmemesi normal bir şey. Boş yere format atmaya gerek yok.
Ne alakası var hocam. Her şeyi cracke bağlamayın çok ezbere konuşuyorsunuz. ISO dosyası, ISO dosyasıdır. Windows içinde ne olup olmadığına bakmaz uzantı neyse onu açar. Bunlar mekanik cihazlar. Windows şunu mu diyecek bunun içinde korsan pes var ben bu dosyayı açamam mı diyecek.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hocam sırf ISO dosyası, dosya gezgini ile açılmadı diye format da atmazsın ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alakası var hocam. Her şeyi cracke bağlamayın çok ezbere konuşuyorsunuz. ISO dosyası, ISO dosyasıdır. Windows içinde ne olup olmadığına bakmaz uzantı neyse onu açar. Bunlar mekanik cihazlar. Windows şunu mu diyecek bunun içinde korsan pes var ben bu dosyayı açamam mı diyecek.
Yok yaw yoksa bende bazen crack oynuyorum crack düşmanı değilim.Dediğim şey şu,bu iso dosyası oyun crackliyen bir adam tarafından amatörce yapılıyor bazen açılmaması normal.

Top Bottom