İso dosyasını açılmıyor.

Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar ben bir iso dosyası indirdim eskiden iso dosyasına birlikte aç yapıp dosya gezgini ile aç yapınca içini görebiliyodum fakat şimdi indirdiğim iso dosyasını birlikte aç yaptığımda dosya gezginini göremedim ve türe baktığımda Windows.iso.file olarak gösteriyor. iso dosyasını yanlış algılamış galiba bu hata bütün iso dosyalarında böyle oluyor, bi ayarı varmı nasıl yapabilirim

Arkadaşlar ben bir iso dosyası indirdim eskiden iso dosyasına birlikte aç yapıp dosya gezgini ile aç yapınca içini görebiliyodum fakat şimdi indirdiğim iso dosyasını birlikte aç yaptığımda dosya gezginini göremedim ve türe baktığımda Windows.iso.file olarak gösteriyor. iso dosyasını yanlış algılamış galiba bu hata bütün iso dosyalarında böyle oluyor, bi ayarı varmı nasıl yapabilirim
Daemon Tools indirip öyle açmayı dene.

Daemon Tools Lite indirip deneyin.

Ekler

• resim_2021-07-11_144125.png
    resim_2021-07-11_144125.png
    139.7 KB · Hit: 130
Sağ tıklayıp yaz, diske kaydet, oynat gibi bi seçenek çıkması lazım. Sanal disk şeklinde bilgisayarımdan açabilirsiniz

Kardeşim Daemon Tools Lite indirir misin öyle aç.

İSO dosyasını winrar ile açmalısın ben öyle açıyorum daha iyi oluyor.

tamam daemon tool ile açtım fakar dosya gezgini gözükmemesi beni korkutuyor format atçam herhalde
Hocam sırf ISO dosyası, dosya gezgini ile açılmadı diye format da atmazsın ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crack pes oyunu bence görmemesi normal bir şey. Boş yere format atmaya gerek yok.
Ne alakası var hocam. Her şeyi cracke bağlamayın çok ezbere konuşuyorsunuz. ISO dosyası, ISO dosyasıdır. Windows içinde ne olup olmadığına bakmaz uzantı neyse onu açar. Bunlar mekanik cihazlar. Windows şunu mu diyecek bunun içinde korsan pes var ben bu dosyayı açamam mı diyecek.

Hocam sırf ISO dosyası, dosya gezgini ile açılmadı diye format da atmazsın ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alakası var hocam. Her şeyi cracke bağlamayın çok ezbere konuşuyorsunuz. ISO dosyası, ISO dosyasıdır. Windows içinde ne olup olmadığına bakmaz uzantı neyse onu açar. Bunlar mekanik cihazlar. Windows şunu mu diyecek bunun içinde korsan pes var ben bu dosyayı açamam mı diyecek.
Yok yaw yoksa bende bazen crack oynuyorum crack düşmanı değilim.Dediğim şey şu,bu iso dosyası oyun crackliyen bir adam tarafından amatörce yapılıyor bazen açılmaması normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri