Neler Yeni

İsrail'e neden kötü diyorlar ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar ben kendimi bildim bileli israili neden kötülüyorlar hala anlamıyorum yandaş medyalara da güvenemediğimden bu sağcı tarafın hangi olayı sebep göstererek kötülediklerini söyler misiniz ?
+ olarak gerçekten kötü bir devlet mi ?
@Besim Tibuk
@Karl Dönitz

Karl Dönitz

80+ Bronze
Dostlar ben kendimi bildim bileli israili neden kötülüyorlar hala anlamıyorum yandaş medyalara da güvenemediğimden bu sağcı tarafın hangi olayı sebep göstererek kötülediklerini söyler misiniz ?
@Besim Tibuk
@Karl Dönitz
Türkiye'de genel olarak Amerika, Fransa, İsrail nefreti var zaten. İsrail'in İslam'ın başkenti Kudüs'ü elinde bulundurması ve Filistin olayları başlıca nedenler.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'de genel olarak Amerika, Fransa, İsrail nefreti var zaten. İsrail'in İslam'ın başkenti Kudüs'ü elinde bulundurması ve Filistin olayları başlıca nedenler.
Filistin olaylarını biraz açar mısın bu konuda kim haklı ?

Sagittarius

80+ Silver
@Besim Tibuk
@Karl Dönitz
Yahudiler dünya nin en kötü insanları bana göre Filistinli çocuklara ne yaptıklarını gördük onlar çocuk daha küçük bir çocuk bebekleri balkondan aşağı atmaları vs. hepsi var

Dini yönden inanıyorsan
İslam'da onlar lanetli millettir gönderilen çoğu peygamberi katlettiler ve Lanetlendiler rivayete göre bazıları maymuna dönüşmüş

Yani aklıma başka gelmedi kısaca
Korkak , Caani , Zeki , Kötü insan grubu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yahudiler dünya nin en kötü insanları bana göre Filistinli çocuklara ne yaptıklarını gördük onlar çocuk daha küçük bir çocuk bebekleri balkondan aşağı atmaları vs. hepsi var

Dini yönden inanıyorsan
İslam'da onlar lanetli millettir gönderilen çoğu peygamberi katlettiler ve Lanetlendiler rivayete göre bazıları maymuna dönüşmüş

Yani aklıma başka gelmedi kısaca
Korkak , Caani , Zeki , Kötü insan grubu
İsrail kötü bir ülke değil haksız olan filistin ama bizim yandaş medya din kardeşi ayağına filistini suçsuz gösteriyor
@Karl Dönitz

Toprak işgali mevzusu da vardı galiba benim bildiğime göre filistin toprak satıyor sonra geri almak istiyor gibi bir şey vardı ? Doğru mu bu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Suçları ne peki hele küçük çocukların
Ona bakarsak bu ülkede biz vatandaşların suçu ne de açlık çekiyoruz ? İnsanoğlu oldu olalı vahşidir.
Ben bile şahsen arap çocuklarına bile sinir olurum.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Filistin olaylarını biraz açar mısın bu konuda kim haklı ?
1948'de İngiltere Filistin mandasından tamamen çekilince Filistin devletinde bulunan Yahudiler İsrail devletini kurdu. Filistinliler ve Araplar İsrail'in varlığını şiddetle reddedip İsrail'e Arap birliği olarak savaş(lar) ilan ettiler ama bu 3-4 savaşın hepsini Amerika vb. devletlerin desteği ve Arapların cahilliği yüzünden Araplar kaybetti. Her neyse dediğim gibi Kudüs Dünya'da konum olarak çok önemli bir yer olduğu için Yahudiler burayı ellerinde tutuyor. Burada ise yıllara göre Filistin haritası var:

Haritalarla Trump'ın Filistin'i yok etme planı - Fikir Turu

Yahudiler'de kendi başkentlerini Kudüs olarak görüyor. Bu yüzden Filistin üzerinde sürekli baskı kuruyor. Bizim halkın çoğunluğu müslüman olduğu için Filistini destekliyor. 2 tarafta kendilerine göre haklı.

Sagittarius

80+ Silver
Ona bakarsak bu ülkede biz vatandaşların suçu ne de açlık çekiyoruz ? İnsanoğlu oldu olalı vahşidir.
Ben bile şahsen arap çocuklarına bile sinir olurum.
Açlık nasıl bı açlık savaşta değiliz sinir oluyor olman ölmeleri gerekiyor anlamına gelmez. Hiç olayları bilmiyorsun adamlar kısaca eğleniyor kadınlarla çocuklarla falan yani bu vahşilik ötesi bence Müslüman misin bilmem

Bize yapılan şey geri gelebilir yani bir politika ile bozuldu ise ekonomi başka bir politika ile duzelebilir bizde açlık cekmeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,865
Üyeler
165,084
Son üye
gunaey
Top Bottom