Neler Yeni

İsrail'e neden kötü diyorlar ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Açlık nasıl bı açlık savaşta değiliz sinir oluyor olman ölmeleri gerekiyor anlamına gelmez. Hiç olayları bilmiyorsun adamlar kısaca eğleniyor kadınlarla çocuklarla falan yani bu vahşilik ötesi bence Müslüman misin bilmem

Bize yapılan şey geri gelebilir yani bir politika ile bozuldu ise ekonomi başka bir politika ile duzelebilir bizde açlık cekmeyiz
Ben yaptıklarını kesinlikle desteklemiyorum. Bana sakın ama sakın nasıl bir açlık diye soru sorma bro valla konunun sonu gelmez.
Ben dışarı çıkacağım diye babamdan bi 50 kağıt bile alamıyorum derslerim yüzünden gidip işte bile çalışamıyorum.
Bana her şeyi sor ama bunu sorma işte.

Ayrıca nice çocukların katledildiğini de gördüm. Sonuçta benim halkım değil pek de umrumda değil.

Sagittarius

80+ Silver
1948'de İngiltere Filistin mandasından tamamen çekilince Filistin devletinde bulunan Yahudiler İsrail devletini kurdu. Filistinliler ve Araplar Filistin'in varlığını şiddetle reddedip İsrail'e Arap birliği olarak savaş ilan ettiler ama bu 3-4 savaşın hepsini Amerika vb. devletlerin desteği ve Arapların cahilliği yüzünden Araplar kaybetti. Her neyse dediğim gibi Kudüs Dünya'da konum olarak çok önemli bir yer olduğu için Yahudiler burayı ellerinde tutuyor. Burada ise yıllara göre Filistin haritası var:

Haritalarla Trump'ın Filistin'i yok etme planı - Fikir Turu'ın Filistin'i yok etme planı - Fikir Turu

Yahudiler'de kendi başkentlerini Kudüs olarak görüyor. Bu yüzden Filistin üzerinde sürekli baskı kuruyor. Bizim halkın çoğunluğu müslüman olduğu için Filistini destekliyor. 2 tarafta kendilerine göre haklı.
Hocam benim düşünceme göre Kudüs felan değil amaçları bizim onları önemsediğimizi sanmıyorum İsrail için Vaadedilmis topraklar var bizim ülkeye de sıra gelecek büyük İsrail projesi ni yapmaya çalışıyorlar Suriye den sonra Türkiye'ye sıra gelecek eğer onlar orda yok olursa biz güvende oluruz

Bana göre İsrail Şuan Türkiye için Orta düzeyde bir tehdit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaptıklarını kesinlikle desteklemiyorum. Bana sakın ama sakın nasıl bir açlık diye soru sorma bro valla konunun sonu gelmez.
Ben dışarı çıkacağım diye babamdan bi 50 kağıt bile alamıyorum derslerim yüzünden gidip işte bile çalışamıyorum.

Ayrıca nice çocukların katledildiğini de gördüm. Sonuçta benim halkım değil pek de umrumda değil.
Biraz canisin olabilir bende öyleyim pek acı çekmek ama İsrail bizim için bir tehdit

Karl Dönitz

80+ Bronze
Hocam benim düşünceme göre Kudüs felan değil amaçları bizim onları önemsediğimizi sanmıyorum İsrail için Vaadedilmis topraklar var bizim ülkeye de sıra gelecek büyük İsrail projesi ni yapmaya çalışıyorlar Suriye den sonra Türkiye'ye sıra gelecek eğer onlar orda yok olursa biz güvende oluruz

Bana göre İsrail Şuan Türkiye için Orta düzeyde bir tehdit
Böyle bir şey yok. İsrail'in Türk toprakları ile alakası bile yok.

Sagittarius

80+ Silver

Derslerin kötü demekki olabilir benim lisede hiç bir başarım yok beceremedim zorluklar vs. Çarpışmak gerek doların yüksek olması benim yararima oluyor ben dolar kuru üzerinden maaş alıyorum ama halkım daha önemli gönül ister herkesin parası olsun ama olamıyor işte

Karl Dönitz

80+ Bronze
Tartışacak bir şey yok. Bilime önem vermeyen devletlerin sonunu görüyorsunuz işte. Araplar bu kafa ile yönetilmeye devam ederse huzursuzluğa mahkumlardır.

Sagittarius

80+ Silver
Böyle bir şey yok. İsrail'in Türk toprakları ile alakası bile yok.
Hocam Vaad edilmiş topraklar

images (32).jpeg

Adamların amacı yıllardır bu yani bize sıra gekecek orda bizim topraklarda var

Amaçları bu büyük İsrail projesi bu Hz.Musa(Tam emin değilim hata varsa düzeltin) zamanından beridir burası Vaadedilmis topraklar olarak geçer yahudilerde

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Bizim ermenilerle olan ilişkimiz yahudiler ve filistinlilerle aynı. Kim büyük olursa küçüğü ezmek istiyor. Zamanında filistin topraklarını zaten satmıştı. Bu yaptıkları işgal iyi demiyorum ama bu yaptıkları onlarla olan diplomasimizi kötü yönde etkilememeli. Nefret besleyebilirsin, insan öldürüyorlar ama devlet - insan ilişkisini anlamak lazım.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Hocam Vaad edilmiş topraklar

Alıntıyı görüntüle
Adamların amacı yıllardır bu yani bize sıra gekecek orda bizim topraklarda var

Amaçları bu büyük İsrail projesi bu Hz.Musa(Tam emin değilim hata varsa düzeltin) zamanından beridir burası Vaadedilmis topraklar olarak geçer yahudilerde
Hocam bu Misakı Milli gibi bir şey. Zamanımızda böyle haritalar sadece hayal. Sence o kadar büyük bir yeri 9 milyon nüfus ile nasıl fethedebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru diyor. Türk halkı cahil olmasa aynı Hükümet tarafından 21 yıl boyunca yönetilmezdi zaten.

Sagittarius

80+ Silver
Hocam bu Misakı Milli gibi bir şey. Zamanımızda böyle haritalar sadece hayal. Sence o kadar büyük bir yeri 9 milyon nüfus ile nasıl fethedebilirler.
Hocam şuan yok edemezler belki ama nüfuslari öyle kalmıyor kalmadığı gibi bizden gelişmiş bir ülke işlemciler bile orada üretiliyor (İntel işlemciler) güçlü fena bir silah ile ne varki zaten Amerika destek veriyor onlara işleri basit Suriye yi ve Irak i almaları basit olur Lübnan ise onlar için kolay lokma İran ve Türkiye Sadece zorluyacak onları ne varda yapmaları için

Sadece bir kıvılcım bekliyorlar

Top Bottom