Türk halkın cahilliği.Türkiye'de genel olarak Amerika, Fransa, İsrail nefreti var zaten.
Türk halkın cahilliği.Türkiye'de genel olarak Amerika, Fransa, İsrail nefreti var zaten.
Pek bilgim yok ama muhtemelen sallama'dır.@Karl Dönitz
Toprak işgali mevzusu da vardı galiba benim bildiğime göre filistin toprak satıyor sonra geri almak istiyor gibi bir şey vardı ? Doğru mu bu
Ben yaptıklarını kesinlikle desteklemiyorum. Bana sakın ama sakın nasıl bir açlık diye soru sorma bro valla konunun sonu gelmez.Açlık nasıl bı açlık savaşta değiliz sinir oluyor olman ölmeleri gerekiyor anlamına gelmez. Hiç olayları bilmiyorsun adamlar kısaca eğleniyor kadınlarla çocuklarla falan yani bu vahşilik ötesi bence Müslüman misin bilmem
Bize yapılan şey geri gelebilir yani bir politika ile bozuldu ise ekonomi başka bir politika ile duzelebilir bizde açlık cekmeyiz
Hocam benim düşünceme göre Kudüs felan değil amaçları bizim onları önemsediğimizi sanmıyorum İsrail için Vaadedilmis topraklar var bizim ülkeye de sıra gelecek büyük İsrail projesi ni yapmaya çalışıyorlar Suriye den sonra Türkiye'ye sıra gelecek eğer onlar orda yok olursa biz güvende oluruz1948'de İngiltere Filistin mandasından tamamen çekilince Filistin devletinde bulunan Yahudiler İsrail devletini kurdu. Filistinliler ve Araplar Filistin'in varlığını şiddetle reddedip İsrail'e Arap birliği olarak savaş ilan ettiler ama bu 3-4 savaşın hepsini Amerika vb. devletlerin desteği ve Arapların cahilliği yüzünden Araplar kaybetti. Her neyse dediğim gibi Kudüs Dünya'da konum olarak çok önemli bir yer olduğu için Yahudiler burayı ellerinde tutuyor. Burada ise yıllara göre Filistin haritası var:
Yahudiler'de kendi başkentlerini Kudüs olarak görüyor. Bu yüzden Filistin üzerinde sürekli baskı kuruyor. Bizim halkın çoğunluğu müslüman olduğu için Filistini destekliyor. 2 tarafta kendilerine göre haklı.
Biraz canisin olabilir bende öyleyim pek acı çekmek ama İsrail bizim için bir tehditBen yaptıklarını kesinlikle desteklemiyorum. Bana sakın ama sakın nasıl bir açlık diye soru sorma bro valla konunun sonu gelmez.
Ben dışarı çıkacağım diye babamdan bi 50 kağıt bile alamıyorum derslerim yüzünden gidip işte bile çalışamıyorum.
Bana her şeyi sor ama bunu sorma işte.
Ayrıca nice çocukların katledildiğini de gördüm. Sonuçta benim halkım değil pek de umrumda değil.
Böyle bir şey yok. İsrail'in Türk toprakları ile alakası bile yok.Hocam benim düşünceme göre Kudüs felan değil amaçları bizim onları önemsediğimizi sanmıyorum İsrail için Vaadedilmis topraklar var bizim ülkeye de sıra gelecek büyük İsrail projesi ni yapmaya çalışıyorlar Suriye den sonra Türkiye'ye sıra gelecek eğer onlar orda yok olursa biz güvende oluruz
Bana göre İsrail Şuan Türkiye için Orta düzeyde bir tehdit
Derslerin kötü demekki olabilir benim lisede hiç bir başarım yok beceremedim zorluklar vs. Çarpışmak gerek doların yüksek olması benim yararima oluyor ben dolar kuru üzerinden maaş alıyorum ama halkım daha önemli gönül ister herkesin parası olsun ama olamıyor işteBen yaptıklarını kesinlikle desteklemiyorum. Bana sakın ama sakın nasıl bir açlık diye soru sorma bro valla konunun sonu gelmez.
Ben dışarı çıkacağım diye babamdan bi 50 kağıt bile alamıyorum derslerim yüzünden gidip işte bile çalışamıyorum.
Bana her şeyi sor ama bunu sorma işte.
Ayrıca nice çocukların katledildiğini de gördüm. Sonuçta benim halkım değil pek de umrumda değil.
Hocam Vaad edilmiş topraklarBöyle bir şey yok. İsrail'in Türk toprakları ile alakası bile yok.
?Türk halkın cahilliği.
Arapları görgüsüz biraz parayı eline ver kullan kafasıTartışacak bir şey yok. Bilime önem vermeyen devletlerin sonunu görüyorsunuz işte. Araplar bu kafa ile yönetilmeye devam ederse huzursuzluğa mahkumlardır.
Hocam bu Misakı Milli gibi bir şey. Zamanımızda böyle haritalar sadece hayal. Sence o kadar büyük bir yeri 9 milyon nüfus ile nasıl fethedebilirler.Hocam Vaad edilmiş topraklar
Alıntıyı görüntüle
Adamların amacı yıllardır bu yani bize sıra gekecek orda bizim topraklarda var
Amaçları bu büyük İsrail projesi bu Hz.Musa(Tam emin değilim hata varsa düzeltin) zamanından beridir burası Vaadedilmis topraklar olarak geçer yahudilerde
Doğru diyor. Türk halkı cahil olmasa aynı Hükümet tarafından 21 yıl boyunca yönetilmezdi zaten.
Hocam şuan yok edemezler belki ama nüfuslari öyle kalmıyor kalmadığı gibi bizden gelişmiş bir ülke işlemciler bile orada üretiliyor (İntel işlemciler) güçlü fena bir silah ile ne varki zaten Amerika destek veriyor onlara işleri basit Suriye yi ve Irak i almaları basit olur Lübnan ise onlar için kolay lokma İran ve Türkiye Sadece zorluyacak onları ne varda yapmaları içinHocam bu Misakı Milli gibi bir şey. Zamanımızda böyle haritalar sadece hayal. Sence o kadar büyük bir yeri 9 milyon nüfus ile nasıl fethedebilirler.