Neler Yeni

ISS değişimi sonrası pişman olmak.

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
VodafoneNet'den fiyat yüzünden netspeed e geçtim, zaten geçtikten 10 gün sonra netspeed de zam yaptı.Neyse sorun bu değil.Netspeede geçtiğimden beri online oyunlarda sürekli kopmalar yaşıyorum.Vodafone'de böyle kopmalar asla olmuyordu. Ve bunu yazarken de 15 saniyelik kopma yaşadım... İnternet ışığı sabit fakat ne wifi ne de ethernette internet olmuyor. 3 ay muhabbeti varmış.6 nisanda geçmişim netspeed'e. 6 temmuza kadar beklemem mi gerekiyor...
Hocam aynı durum benim de başıma gelmişti superonline'dan gibirnet'e geçtiğimde.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Geçtiğin firmayı kullandım. Müşteri hizmetleri network konusunda yardımcı olmadı. Örnek ping,routing,kapasite,pop. Olarak. Turknet içinde geçerli. Millenicom ve türktelekom bile daha çok iyi. Fakat fixneti tercih edip haziran ortası başvurcam inşallah. Geçmiş olsun. Umarım düzelir. Genelde bu sorunlar netspeed için bolgesel. Mevcut firmadan yeni firmaya geçişte 3 ay btk kararı bekleme şartı var parası olan iptal edip yeni abonelik ile farklı firmaya geçiyor. Tabi port varsa
port yok yapacak bir şey de yok bekliyeceğim :S

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Sorunun modemden kaynaklanma ihtimali var mıdır ? Arkadaştan vdsl modem aldım dünden beri kopma yaşamıyorum, 5 saat önce tekrar kendi modemimi taktım,5 saatir kopma yoktu, az önce tekrar kopma yaşadım. Şimdi tekrar arkadaşın modemi takacağım, kopma olursa söyleyeceğim. Modemim Vodafone H300S, arkadaştan aldığım hg658 v2
Mesaj otomatik birleştirildi:

edit: alakası yok, bu modemde de kopma yaşandı az önce...sorun ISS kaynaklı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,958
Üyeler
164,070
Son üye
esss123