Neler Yeni

İştahsızlıktan Dolayı Kilo Alamıyorum

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
merhabalar,17 yaşında,175 boyundayım,54 Kiloyum tahmin ettiğiniz gibi dışarıdan çok cılız ve zayıf duruyorum,her ne kadar kilo almak istesemde neredeyse hiç iştahım olmuyor.Youtube'dan vs birçok video izledim,eczaneye gittim fakat pek yararı olmadı,aramızda anlayan kişilerden yardım bekliyorum,çok teşekkür ederim. ❤️

merhabalar,17 yaşında,175 boyundayım,54 Kiloyum tahmin ettiğiniz gibi dışarıdan çok cılız ve zayıf duruyorum,her ne kadar kilo almak istesemde neredeyse hiç iştahım olmuyor.Youtube'dan vs birçok video izledim,eczaneye gittim fakat pek yararı olmadı,aramızda anlayan kişilerden yardım bekliyorum,çok teşekkür ederim. ❤️
diyetisyene git o sana yemen gerekenleri söyliyecek bu şekilde kilo alıcaksın benimde bazı arkadaşlarım vardı onlar diyetisyene gidiyordu

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
diyetisyene git o sana yemen gerekenleri söyliyecek bu şekilde kilo alıcaksın benimde bazı arkadaşlarım vardı onlar diyetisyene gidiyordu
Ben gitmiştim yediğim hâlde kilo alamıyorum diye. Beslenme programı hazırladı ama ben zaten daha fazlasını yiyorum demiştim makarna ve pilavı ekmekle yememi söyledi. Ve her gün et tüketmeli.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ben gitmiştim yediğim hâlde kilo alamıyorum diye. Beslenme programı hazırladı ama ben zaten daha fazlasını yiyorum demiştim makarna ve pilavı ekmekle yememi söyledi. Ve her gün et tüketmeli.
Oha, çok fazla karbonhidrat değil mi?
pilavi ekmek le yerken ayıptır sorması kabiz olmuyormusun

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Oha, çok fazla karbonhidrat değil mi?
pilavi ekmek le yerken ayıptır sorması kabiz olmuyormusun
2 ayda 7 kilo aldım bir de fazla hareket etmiyorum genelde evdeyim.
hayır herhangi bi sorun olmadı bende

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
2 ayda 7 kilo aldım bir de fazla hareket etmiyorum genelde evdeyim.
hayır herhangi bi sorun olmadı bende
Allah Allah gerçi bol sıvı tüketiyorsonuz sıkıntı yok ama ben de mesela 1 hafta içinde 1 kilo vermişliğim var sınav haftası filan bende evdeyim şu aralar 54 56 gidiyorum ama sıvı tüketmiyorsaniz biraz endişelebilecek bir durum gibi

Top Bottom