istanbul aydın üniversitesi nasıl ?

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,781
istanbul aydın üniversitesi yazılım mühendisliği eğitiminde nasıl ?

Aydın üniversitesine gidip baktım çevresini ben beğenmedim açıkcası ama eğitimini bilmiyorum

Atılım 51.sırada? :D
Ted 131.sırada bu kaynağa cidden güvenebilir miyiz?
URAP'dan alınan raporlar. Üniversite değerlendirirken her yönüyle değerlendiriyorlar. Senelerdir bu kurum yapıyor sıralamayı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin bünyesinde kurulmuş, açılımı “University Ranking by Academic Performance” olan URAP üniversite kurumlarını başarılarına göre değerlendirmek üzere metotlar geliştirmek ve sonuçları paylaşmayı amaç edinmiş bir araştırma laboratuvarıdır.

sadece yazılım düşünüyorum. donanım beni pek ilgilendirmiyor.
O zaman yapabildiğinin en iyisini yapıp en iyisine gitmeye çalış. Zaten puanları çok yüksek değil.
Sıralamalarına buradan bakabilirsin.

Mezunu olduğum üniversitedir. Eğitimi aksatmayan ve bu konuda tüm imkanları sunabilen fakat zırt pırt rektör yada bölüm hocası değiştiren üniversite. 1 yıl dönemi içerisindeki kredili tüm derslerimdeki hocaların yarısı her yıl değişiyordu ama bu değişiklikler derslerin gidişatını engellemiyordu hiç. O konuda iyilerdi.

Ek olarak yazılım ve programlama sınavları uygulamalı olan, mezun olmadan önce en az bir özgün proje sunmanız gereken ve okul dönemi başlamadan vereceğiniz herhangi bir kişisel projeniz ile size burs veren üniversitedir.

Mezuniyet sonrası anlaşmalı firmalarda iş imkanı için de birçok teklif getirmişlerdi bana. Casper, Enterprise, Budget, Medipol Hastaneleri gibi şirketlerden teklif almıştım.

Parayla gidilmeyecek fakat tam burs için uygun bir üniversite. Ben tam burslu olarak kabul edilmiştim. Diğer seçenekler kesinlikle değerlendirilmeli.

Mezunu olduğum üniversitedir. Eğitimi aksatmayan ve bu konuda tüm imkanları sunabilen fakat zırt pırt rektör yada bölüm hocası değiştiren üniversite. 1 yıl dönemi içerisindeki kredili tüm derslerimdeki hocaların yarısı her yıl değişiyordu ama bu değişiklikler derslerin gidişatını engellemiyordu hiç. O konuda iyilerdi.

Ek olarak yazılım ve programlama sınavları uygulamalı olan, mezun olmadan önce en az bir özgün proje sunmanız gereken ve okul dönemi başlamadan vereceğiniz herhangi bir kişisel projeniz ile size burs veren üniversitedir.

Mezuniyet sonrası anlaşmalı firmalarda iş imkanı için de birçok teklif getirmişlerdi bana. Casper, Enterprise, Budget, Medipol Hastaneleri gibi şirketlerden teklif almıştım.

Parayla gidilmeyecek fakat tam burs için uygun bir üniversite. Ben tam burslu olarak kabul edilmiştim. Diğer seçenekler kesinlikle değerlendirilmeli.
hocam 39.000 sıralamayla almış geçen sene. 39.000 ile TED gibi üniversitleri tercih ederim. %50 burs ve +%30 tercih bursu veriyorlar ilk 100k için. o yüzden sormuştum b planı gibi sizce gidilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,559
Üyeler
174,896
Son üye
scevola
Geri