Neler Yeni

İstanbul Havalimanı Dünya'nın En İyi Havalimanları Sıralamasında 2. Oldu

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
New York merkezli Travel and Leisure Dergisi’nin “World’s Best Awards 2021” anketinde, İstanbul Havalimanı 91,7 puan ile “Dünyanın En İyi 10 Havalimanı” sıralamasında ikinci oldu.

thumbs_b_c_513047b71adfafc5eaf6723f8b4e7995.jpg

Okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İstanbul Havalimanı, Incheon (Kore), Dubai, Hamad (Katar), Tokyo (Japonya), Hong Kong, Narita (Japonya), Zürih (İsviçre) ve Osaka (Japonya) gibi havalimanlarını geride bıraktı.

Son düzenleme:

Doğuhan

80+ Silver
Incheon (Kore), Dubai, Hamad (Katar), Tokyo (Japonya), Hong Kong, Narita (Japonya), Zürih (İsviçre) ve Osaka (Japonya) bizi kıskanıyor :cool:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Reisim yapıyor evelallah (!)
Şaka bir yana sonunda böyle iyi listelere girdiğimiz görmek iyi oldu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
New York merkezli Travel and Leisure Dergisi’nin “World’s Best Awards 2021” anketinde, İstanbul Havalimanı 91,7 puan ile “Dünyanın En İyi 10 Havalimanı” sıralamasında ikinci oldu.

Alıntıyı görüntüle

Okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İstanbul Havalimanı, Incheon (Kore), Dubai, Hamad (Katar), Tokyo (Japonya), Hong Kong, Narita (Japonya), Zürih (İsviçre) ve Osaka (Japonya) gibi havalimanlarını geride bıraktı.

Sonunda iyi bir listede cidden üsteyiz de havalimanı pahalılık center gibi .

Alfha13

80+ Silver
Yine masadayız

efay144

80+ Silver
İyi güzelde sanki bizim için yapılmamış gibi 1 su 11 lira mı neydi en son yiyeceklere bakamadım bile

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Alıntıyı görüntüle

gerekirse birinci olsun kullanamadığımızdan bi olayı yok

johndoe

80+
İstanbul'daki iki havalımından biri çok şehir içinde, uçak egzosu salıyor, digeri içinde alcak iniş yapıyor hep uçaklar. Hangi pilotlar yapıyor bunu bilmiyorum ama Bostancı'da oturuyorum ve bazı günler uçak resmen su uçagından seviyesinde üzerimizden geçiyor piste gidene kadar. Çok ses yapıyor ve amatör işi.

Lara'dan bundan kötü Antalya'da üzerinizden geçiyor resmen yüzerken. Bu tarz şeyler düzeltilsin önce.

EmreTRk

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Hissediyorum Twitter ergenleri geliyor.

BIGGZ

80+ Bronze
O değilde bu havalimanı yapılırken karşı çıkan çağdaşlar (!), tam olarak neredeler merak ediyorum

Top Bottom