Neler Yeni

İstanbul Havalimanı Dünya'nın En İyi Havalimanları Sıralamasında 2. Oldu

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Adil karaismailoğlu CNN Türk ile yaptığı röpörtajda yap işlet devret modeli ile yapılan tüm projelerin karşılama yüzdelerini göstermişti. 20 dakikadır aramama rağmen o kısmı bulamadım. Ancak net bir şekilde söyledi ki verilen tüm taahhütlerin hepsi %100'ün üzerinde, yalnızca 1 adet otoban %90 küsürlerde kalmıştı. Yani %100'ün üzerinin kazancı devletin kasasına gidiyorsa burada net bir kâr vardır demektir. 50 bin kişinin kullandığı yeri söyleyebilir misin?
Biraz araştırıp bulabilirim aslında ama inan o kadar vaktim yok. Müsait bir zaman da bulursam atarım.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
New York merkezli Travel and Leisure Dergisi’nin “World’s Best Awards 2021” anketinde, İstanbul Havalimanı 91,7 puan ile “Dünyanın En İyi 10 Havalimanı” sıralamasında ikinci oldu.

Alıntıyı görüntüle

Okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İstanbul Havalimanı, Incheon (Kore), Dubai, Hamad (Katar), Tokyo (Japonya), Hong Kong, Narita (Japonya), Zürih (İsviçre) ve Osaka (Japonya) gibi havalimanlarını geride bıraktı.

cidden çok güzel bir havalimanı bi başarımız bu sanırsam (şahsi görüşüm)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Biraz araştırıp bulabilirim aslında ama inan o kadar vaktim yok. Müsait bir zaman da bulursam atarım.
Hatırladığım kadarıyla bu video da söylüyordu hepsini izlemiştim ancak şuan pek vaktim yok.Vaktiniz olduğun da bakabilirsiniz.Umarım doğru hatırlıyorumdur bu videodadır.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bu kadar bencil olmayın, sana yaramıyor diye eleştirirsen şaşırmam.
yoo benim ailemin maddi durumu gayet yerinde ben istesem kullanabilirim ama halk kullanamıyorsa gereksizdir, bunun kimsenin binemediği bir araba yapmaktan farkı yok

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Mağazalar Erdoğanın ailesinin değil mi?
Şaka mı yapıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

cidden çok güzel bir havalimanı bi başarımız bu sanırsam (şahsi görüşüm)
Her yaptığımız için böyle deniliyor: "Bi' başarımız bu sanırım."
Bknz: Marmaray (Sabiha Gökçen Havalimanına ve İstanbul'daki tüm boğaz köprülerine muhalefet eden zihniyetin Marmaray'a itiraz etmesi tuhaf değil tabii.)

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sonuç olarak, İstanbul Havalimanında hizmet veren Çay Saati isimli işletmenin yönetim kurulunda, Bilal ve Sümeyye Erdoğan’ın Doruk Izgara Gıda Ticaret ve Limited Şirketi için daha önceden ortaklık kurdukları Mustafa Esenkal ve Ali Bahadır Yeşil’in olduğu iddiası doğru. Ancak açık kaynaklara göre, Çay Saati ismiyle işletilen Akıncı Restoran ünvanlı şirkette Sümeyye ve Bilal Erdoğan’ın herhangi bir ortaklığı bulunmuyor. Çay Saati, İstanbul Havalimanında hizmet veren tek işletme değil. Havalimanının iç hatlar bölümünde, yiyecek içecek alanında toplam 7 işletme bulunmakta. Paylaşımı yapan iddia sahibi de 6 Nisan’da iç hatların hava bölümünde Çay Saati ile birlikte Starbucks ve Simit Sarayı gibi mekanların da açık olduğunu belirtti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,818
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom