Neler Yeni

İstanbul İçinde Kasa Toplayabilecek Yer?

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Güvenilir kasa parçalarımı birleştirecek yer arıyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gönder toplayalım ücretsiz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacak
Knka önce USB ye Uygun bios sürümü atmak gerekiyor sıfır aldığın anakart da bios güncel diye biliyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
var bende 12 .nesil i3 ama 2-2.5 saat zamanımı alır toplaması ve windows da kuralacak ücretsiz yapamam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacak
Güncel değilse tabii ki güncellemek gerekiyor bende işlemci vs yok zaten normal kendim topluyorum ben iş yeri vs yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci bulunursa veya anakart başka yerde bios atılırsa güzelce toplarım ben ondan yana sıkıntı yok Anakart da bios flaş özelliği var mı

Cihangir

80+ Gold

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel değilse tabii ki güncellemek gerekiyor bende işlemci vs yok zaten normal kendim topluyorum ben iş yeri vs yok yani

İşlemci bulunursa veya anakart başka yerde bios atılırsa güzelce toplarım ben ondan yana sıkıntı yok Anakart da bios flaş özelliği var mı
Bios flash özelliği var mı bilmiyorum nereden bakabilirim anakartı 0 aldım 1 hafta olmadı güncel midir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bios flash özelliği var mı bilmiyorum nereden bakabilirim anakartı 0 aldım 1 hafta olmadı güncel midir
Giriş çıkış portlarına bak oradan ufak tuş var mı birde USB flaş tarzında soket olacak özel

Yada anakartin modelini söyle ben bakım internet den

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Giriş çıkış portlarına bak oradan ufak tuş var mı birde USB flaş tarzında soket olacak özel

Yada anakartin modelini söyle ben bakım internet den
Buyur hocam direkt aldığım linki atayım

ConquerorXIV

80+ Gold
bios flaşh yok kartında maalesef

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vay be o kadar para ver bios flaş özelliği olmasın 😃 yok knka bunda

Dediğim gibi biosu guncellersek gerisi kolay hatta yakınsan bana eve gelip de kurarım sıkıntı yok 7 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladım 😁

Top Bottom