Hocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacakGönder toplayalım ücretsiz
Knka önce USB ye Uygun bios sürümü atmak gerekiyor sıfır aldığın anakart da bios güncel diye biliyorumHocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacak
Güncel değilse tabii ki güncellemek gerekiyor bende işlemci vs yok zaten normal kendim topluyorum ben iş yeri vs yok yaniHocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacak
İşlemci bulunursa veya anakart başka yerde bios atılırsa güzelce toplarım ben ondan yana sıkıntı yok Anakart da bios flaş özelliği var mıHocam rtx 3080 z690 a i5 13600k parçalarım var anakartın çalışması için 12. Nesil işlemci takıp ilk başta biosu güncellemek lazım o nasıl olacak
Özelden yazar mısınvar bende 12 .nesil i3 ama 2-2.5 saat zamanımı alır toplaması ve windows da kuralacak ücretsiz yapamam
forumdan biri yapsın yoksa pc ciler çok para istiyorGüvenilir kasa parçalarımı birleştirecek yer arıyorum
Bios flash özelliği var mı bilmiyorum nereden bakabilirim anakartı 0 aldım 1 hafta olmadı güncel midirGüncel değilse tabii ki güncellemek gerekiyor bende işlemci vs yok zaten normal kendim topluyorum ben iş yeri vs yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci bulunursa veya anakart başka yerde bios atılırsa güzelce toplarım ben ondan yana sıkıntı yok Anakart da bios flaş özelliği var mı
Giriş çıkış portlarına bak oradan ufak tuş var mı birde USB flaş tarzında soket olacak özelBios flash özelliği var mı bilmiyorum nereden bakabilirim anakartı 0 aldım 1 hafta olmadı güncel midir
Yada anakartin modelini söyle ben bakım internet denBios flash özelliği var mı bilmiyorum nereden bakabilirim anakartı 0 aldım 1 hafta olmadı güncel midir
Buyur hocam direkt aldığım linki atayımGiriş çıkış portlarına bak oradan ufak tuş var mı birde USB flaş tarzında soket olacak özel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada anakartin modelini söyle ben bakım internet den
Vay be o kadar para ver bios flaş özelliği olmasın yok knka bundaBuyur hocam direkt aldığım linki atayım
ASUS PRIME Z690-A 6000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart
ASUS Prime serisi anakartlar, 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar…www.gaming.gen.tr
Dediğim gibi biosu guncellersek gerisi kolay hatta yakınsan bana eve gelip de kurarım sıkıntı yok 7 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladımBuyur hocam direkt aldığım linki atayım
ASUS PRIME Z690-A 6000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart
ASUS Prime serisi anakartlar, 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar…www.gaming.gen.tr