Neler Yeni

İstanbul Kart Kayboldu

İstanbul kart

• Çıkart

Oylar: 4 80.0%
  • Cikart

Oylar: 1 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Beyler İstanbul Kartal kayboldu yeni cikwrticam fotoğraflı olacak nasılsın yapabilirim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Beyler İstanbul Kartal kayboldu yeni cikwrticam fotoğraflı olacak nasılsın yapabilirim
kaybettiğini söyleyeceksin eski kartı iptal edicekler foto istemezler sistemde vardır direk veriyorlar zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
hocam aşağıdaki adresten hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabın yoksa yeni oluştur muhtemelen kayıp kartında gözükecektir. Oradan kartımı kaybettim deyip eskisini iptal et. yeni kart başvurusunu yine bu site üzerinden yapabilirsin. Sitenin güzel yanı kartta hangi resminin olacağını sen seçebiliyorsun. Bilgisayardan resmi ekleyip adımları tamamla. En son adımda ise kartını istanbulkart merkezlerinden mi yoksa evine kargo ile almak istediğini soruyor sana uygun olanı seç. Link:

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aşağıdaki adresten hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabın yoksa yeni oluştur muhtemelen kayıp kartında gözükecektir. Oradan kartımı kaybettim deyip eskisini iptal et. yeni kart başvurusunu yine bu site üzerinden yapabilirsin. Sitenin güzel yanı kartta hangi resminin olacağını sen seçebiliyorsun. Bilgisayardan resmi ekleyip adımları tamamla. En son adımda ise kartını istanbulkart merkezlerinden mi yoksa evine kargo ile almak istediğini soruyor sana uygun olanı seç. Link:
aga hangisini seçicem mezunum

Ekler

• 00097.PNG
    00097.PNG
    39.1 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
aga hangisini seçicem mezunum
aktif olarak bir öğrenciliğin var mı hocam açık veya örgün öğretim olarak ? eğer yok ise mavi karta başvuracaksın. yani sıradan sivil kartı oluyor bu.

KAANT10X

80+ Bronze
aktif olarak bir öğrenciliğin var mı hocam açık veya örgün öğretim olarak ? eğer yok ise mavi karta başvuracaksın. yani sıradan sivil kartı oluyor bu.
Hocam ben liseden yeni mezun oldum Nasib olursa üni başlayacağım suan da ogrenci karta basvuramiyorum üniye kayıt olunca kabul olur mu bu arada mavi kart normal tarife ise kırmızı kart ile ne farki var

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Hocam ben liseden yeni mezun oldum Nasib olursa üni başlayacağım suan da ogrenci karta basvuramiyorum üniye kayıt olunca kabul olur mu bu arada mavi kart normal tarife ise kırmızı kart ile ne farki var
kırmızı kart kişileştirilmemiş ve abonman vs yapılamayan karttır. resim olmaz herkes kullanabilir. ama mavi kart size özel ve resminiz bulunur. abonman vs yapabilirsin. Üniye kayıt yaptırınca öğrenci olduğun e devlete düşer. öğrenci olduğun e devlete düşünce o zaman sistem üzerinden tekrar öğrenci kartı başvurusu yap. Çünkü kart sistemi öğrenciliğini e devletten çekiyor.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Ali Batmaz
güzel özellikmiş

Top Bottom