Neler Yeni

Istanbul Pendi̇k Şeyhli̇ Kablolama Yapacak Bar Mi

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
BILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
BILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
Yapamadın kablolamayı kolay la sabah ram'i yapmıştın bunu da yaparsın. Kategorize et hepsini bağlayarak, kablo kanallarına yerleştir kasada. Eğer yoksa kablo kanalı da toplayıp bi alana tıka gitsin.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Qwerty1029384756
Yapamadın kablolamayı kolay la sabah ram'i yapmıştın bunu da yaparsın. Kategorize et hepsini bağlayarak, kablo kanallarına yerleştir kasada. Eğer yoksa kablo kanalı da toplayıp bi alana tıka gitsin.
WiFi 6 laptop durumunuz nedir?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
WiFi 6 laptop durumunuz nedir?
Öyle var mı ucuz fiyata diye sormuştum size hocam. Almadım. Benden test için zamanında istemişti modemin destek ekibi de zaten problemim çözüldü, vazgeçtim ben de o zamanlar.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Qwerty1029384756
Öyle var mı ucuz fiyata diye sormuştum size hocam. Almadım. Benden test için zamanında istemişti modemin destek ekibi de zaten problemim çözüldü, vazgeçtim ben de o zamanlar.
Anladım probleminizin çözülmesine sevindim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Kablolama dediğin Psu'daki ve kasanın ön panelinde ki usb girişlerini vesaire diyorsan anakartın giriş yerlerine bakarak neyin nerenin olduğunu anlarsın zaten, ön panelden gelen kabloların üstünde nerenin olduğu da yazıyor. Anakartta da yazıyor (büyüteç veya telefonun kamerasını kullanmanı tavsiye ederim bazı anakartlarda çok küçük oluyor sizinki nasıl bilmiyorum). İşte olmasam eldivenlerimi alır gelirdim :D.

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolama dediğin Psu'daki ve kasanın ön panelinde ki usb girişlerini vesaire diyorsan anakartın giriş yerlerine bakarak neyin nerenin olduğunu anlarsın zaten, ön panelden gelen kabloların üstünde nerenin olduğu da yazıyor. Anakartta da yazıyor (büyüteç veya telefonun kamerasını kullanmanı tavsiye ederim bazı anakartlarda çok küçük oluyor sizinki nasıl bilmiyorum). İşte olmasam eldivenlerimi alır gelirdim :D.
akşama gelmd olasılığınız var mıdır

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
anakartın kutusunda kablolama hakkında kağıt çıkıyor ve kablo başlarında usb gibi yazıyor zaten

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Maalesef hocamda gerek yok, dediklerimi uygulayın gerisi kolay. Sıvı soğutucunun da kendi takılış videosu vardır zaten.
Kendiniz yapın ki bakım zamanı da kendiniz halledersiniz her şeyi...

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Top Bottom