Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Evet. Smart değerlerini diğer adı RAW değerlerini de atabilir misin?Start-stop kapasitesi mi bu ?
Evet. Smart değerlerini diğer adı RAW değerlerini de atabilir misin?Start-stop kapasitesi mi bu ?
5.70 PRO sürümü.Peki HDSentinel sürümünüz nedir bende ingilizce de Türkçeye'de çeviremedim.
Nerede yazıyor, CrsytalDiskİnfo ?Evet. Smart değerlerini diğer adı RAW değerlerini de atabilir misin?
Nerede yazıyor, CrsytalDiskİnfo ?
Benim Seagate halen %100 ama bu da iyimiş .En az 10-11 yaşındaki bu harddisk'in tam 3.5 yıl çalışma süresi var. (günde 8 saat maks. çalışmıştır oradan hesaplayın)
14 bin kere start-stop yapılmış.
Sağlığı ona rağmen %92 yani %8'lik bir düşüş yaşamış ki bu çok iyi bir rakam. (Bunun yarısı kadar anca çalışmış Toshiba harddisk'im var sağlığı %20)
İkinci el veya sıfır HDD alacaksanız kesinlikle ilk bakacağınız model Seagate olmalı bence.
Okuma yazma hızları 60-110 MB/s arasında gidip geliyor bu da gayet stabil.
Alıntıyı görüntüle
Vardı ama silinmiş olmadı test yaparım şimdi hatrına.
39356 saatmiş şimdi bakım Crystal Disk İnfo'dan.Böyle bir marka için çok iyi, 31K saati diyorsan Crystal Disk İnfo.
uygulama iniyo zaten.Test gerekmiyor programı açınca gösteriyor zaten direk.
Hocam şimdi kafam yerine geldi ben laptoptayım ve PC açmak şuan olamayacak ama zaman yakındı ve %100 sğalığı vardı eminim.Test gerekmiyor programı açınca gösteriyor zaten direk.
Niye ban yedi bilen var miÇok iyiymiş.