Neler Yeni

Öneri istediğim oyunları 60 fps oynatacak ekran kartı

KirliKill

80+ Silver
1920x1080p de

Valorant
CSGO
ASPHALT 9
AoE: DEFİNİTİVE EDİTİON
Zula
GTA SA/VC
Witcher 1/2
LoL
HOİ4
ETS2

orta/yüksek ayarlarda bu düşük sistemli oyunları oynatacak ekran kartı lazım

İ5 3470
12 GB DDR3 133 MHZ RAM

aklımda İkinci el R7 240 var yani belki ben tam anlatamadım amabu oyunları en düşük olsa bile 60 fps oynatmasına razıyım. bütçe karışık.

@revanier hocam sen bu oyunlar için 60 fps alabileceğim en ucuz ekran kartı nelerdir ?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
gtx 660 falan olur

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynamak istediğin çoğu oyunlar islemci odaklı islemci upgrade i daha faydalı olur bir tek witcher ekran kartı istiyor kalanları full işlemci
reis gerekirse düşük-orta ayarlardada oynayabilkirim zaten elimde ps4 pro var elimdeki pc dede bu zula cs valo aoe falan oynamak için alcağım bu kartı

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,469
İsim
Eren
reis gerekirse düşük-orta ayarlardada oynayabilkirim zaten elimde ps4 pro var elimdeki pc dede bu zula cs valo aoe falan oynamak için alcağım bu kartı
işlemci upgrade i daha iyi olur elindeki parçaları satabilirsen işlemci anakart değişip ddr3 bir sisteme ekran kartı takabilirsen daha rahat yüksek fps lerle oynarsın

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci upgrade i daha iyi olur elindeki parçaları satabilirsen işlemci anakart değişip ddr3 bir sisteme ekran kartı takabilirsen daha rahat yüksek fps lerle oynarsın
knk 200 tl ye ne işlemci değiştirmesi ? yani tamam haklısın ona bişi demiyorum yanlış anlama ama ben ekran kartı istiyorum sen işlemci değiştir diyosun. işlemcim çok kötü biliyorum ama hem ps4 pro hem ps4 oyunları hemde pc ye param yetmiyo

predator

80+ Silver
İstediğin ekran kartını besleyebilecek bir işlemciye sahip değilsin.

Top Bottom