Neler Yeni

İsteğe bağlı hazırlık okuyorum çıkmak istiyorum bursum kesilirmi

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Arkadaşlar isteğe bağlı hazırlık okuyorum ama mart ayında çıkacağım. Çıkacağım derken memlekete dönmem gerek buda demek oluyor ki 3 haftaya devamsızlıktan zaten kalıp başarısız sayılacağım ve bende kyk bursu var burs çıkmıştı bu kesilecek mi internette net bir şekilde kesileceğini söyleyenler var fakat bir kaç öğrencinin çıkıp kesilmediğini söylediğini gördüm bu olaya yakın bir şey yaşayan yada bilen var mı arkadaşlar

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar isteğe bağlı hazırlık okuyorum ama mart ayında çıkacağım. Çıkacağım derken memlekete dönmem gerek buda demek oluyor ki 3 haftaya devamsızlıktan zaten kalıp başarısız sayılacağım ve bende kyk bursu var burs çıkmıştı bu kesilecek mi internette net bir şekilde kesileceğini söyleyenler var fakat bir kaç öğrencinin çıkıp kesilmediğini söylediğini gördüm bu olaya yakın bir şey yaşayan yada bilen var mı arkadaşlar
Güz dönemi sonu veya Bahar dönemi başında hazırlığı geçme sınavı oluyor genellikle senin üniversitesinde varsa ona girip geçersin.

Mesela bu sene hazırlıktan kaldın gelecek sene bursun kesilir. Gelecek sene hazırlığı geçip 1.sınıf olduğunda burs devam eder.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güz dönemi sonu veya Bahar dönemi başında hazırlığı geçme sınavı oluyor genellikle senin üniversitesinde varsa ona girip geçersin.

Mesela bu sene hazırlıktan kaldın gelecek sene bursun kesilir. Gelecek sene hazırlığı geçip 1.sınıf olduğunda burs devam eder.
İşte zorunlu değil isteğe bağlı bu yıl kalınca gelecek yıl kendi bölümümden başlayacağım direkt kalma yok yani tekrar okumak zorunda değilim

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
İsteğe bağlı hazırlıkta olsanız bile 2.00 not ortalamasının altında olursanız bursunuz kesilmekte.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

erenunlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
iyi akşamlar bende şu an aynı durumu yaşıyorum siz ne yaptınız ve sonuç ne oldu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi akşamlar bende şu an aynı durumu yaşıyorum siz ne yaptınız ve sonuç ne oldu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
hocam ilginç şeyler yaşadım yazın bursum full geldi eylülde de geldi sonra ekim bursum krediye dönüştü falan diye mesaj geldi ben kullandım yinede ama borç olarak gözükmüyordu sonra bi baktım kasım ayı burs olarak gelmiş kredi kalkmış sonuç olarak benim bursum şuan devam ediyor

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan
kesilir zamanında araştırmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hanifi Babacan
hocam ilginç şeyler yaşadım yazın bursum full geldi eylülde de geldi sonra ekim bursum krediye dönüştü falan diye mesaj geldi ben kullandım yinede ama borç olarak gözükmüyordu sonra bi baktım kasım ayı burs olarak gelmiş kredi kalkmış sonuç olarak benim bursum şuan devam ediyor
Hocam isteğe bağlı okudunuz başarısız sayıldınız ama kyk bursunuz kesilmedi öyle mi yanlışmıyım

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hanifi Babacan