Neler Yeni

İtalya Maçı Rezilliği !!

Phenoma

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba,

Dün akşam konu açacaktım ama sinirden açamadım. Sabaha kaldı. Normalde böyle konular açmam ama bu tam konu açılması gereken bir şey.
Bir rezillik yaşadık dün akşam. Gerçekten çok kötü bir maçtı. Bunu red etmez herhalde kimse. Kontra çıkacağımız bir takıma karşı hızlı oyuncu yoktu oyunda. Defans hattı her sefer delindi. Forvete top gitmedi. Orta sahalar oyun kuramadı. Resmen Chiellini oyunu savunmadan itibaren kurup oynattı yani. Bir kişi de durduramadı koskoca takımdan.

Benim düşüncem anlaşılmıştır zaten. Sizlerin düşüncelerini alalım bakalım :)

(Belki konusu açılmıştır ama ben göremedim.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Bünyamin TEKBEY
dün akşam. Gerçekten çok kötü bir maçtı. Bunu red etmez herhalde kimse. Kontra çıkacağımız bir takıma karşı hızlı oyuncu yoktu oyunda. Defans hattı her sefer delindi. Forvete top gitmedi. Orta sahalar oyun kuramadı. Resmen Chiellini oyu
tamamen şenol güneşe ait o maç korkak maç oynattı oyuncularımıza ve yanlış değişiklikler vardı hep kapandık hep kapandık gol yiyeceğimiz belliydi adam gibi mert gibi oynasaydık o maçtan en kötü 1 puan alacağımızı düşünüyodum

Phenoma

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamen şenol güneşe ait o maç korkak maç oynattı oyuncularımıza ve yanlış değişiklikler vardı hep kapandık hep kapandık gol yiyeceğimiz belliydi adam gibi mert gibi oynasaydık o maçtan en kötü 1 puan alacağımızı düşünüyodum
Ben Şenol Hocaya bağlamıyorum tamamen. Evet, hataları çoktu ama oyuncular da bir topu ileriye gönderemedi.
En çok ileri attığımız top Uğurcan ile oldu o da zıbanıp dışarı attı.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
italyaya karşı nasıl oyananmaz onu gösterdik.
hep yaslandık ve ileri çıkarken o kadar yavaş oyun kurduk ki ölümcül pres sonucunda bi ara pas yüzdesinin 65'lere düştüğünü gördüm ben.
gallerin maçı bugün eğer ramsey ve d.james formdaysa umut meraş'a ve bize geçmiş olsun. zaten abartıldığı kadar iyi bir bek değil.

Excator23cm

80+ Gold
İyi bir taktikle sahaya çıkamdık sözde hızlı oyuncularımızın olması lazımdı falan hikaye aldık cengizi max 2 pozisyona girdi.
İlk yarı yaslandık gol falan da yemedik ikinci yarı gol umutları için daha cesur davrandığımızda defansların hataları ile de 3 golü kendi kalemizde bulduk. Merihin golü için dnilebilecek bir şey yok şansızlık.

Asıl bu mmaç hızlı kontralara değildi orta saha oyuncularımıza bakıyordu ne top dağıttılar ne başka bir şey uğurcan iyi kaleci ama vurduğu her top ya taca gidiyor ya da onlara.
Orta sahalar düzgün bir oyun kursaydı daha iyi olurdu mesela atağa çıktılarda top bize mi geldi paslaş oyunu sakinleştir ama bizde hiç o yoktu al topu hemen atağa geç topu kaybet

Phenoma

80+ Silver
Bu arada son golde bütün hata Uğurcan'a aitti.
Adamın ayağına pas attı ve tabii ki o top İnsigne'ye gitti. O da affetmedi.

Phenoma

80+ Silver
İyi bir taktikle sahaya çıkamdık sözde hızlı oyuncularımızın olması lazımdı falan hikaye aldık cengizi max 2 pozisyona girdi.
İlk yarı yaslandık gol falan da yemedik ikinci yarı gol umutları için daha cesur davrandığımızda defansların hataları ile de 3 golü kendi kalemizde bulduk. Merihin golü için dnilebilecek bir şey yok şansızlık.

Asıl bu mmaç hızlı kontralara değildi orta saha oyuncularımıza bakıyordu ne top dağıttılar ne başka bir şey uğurcan iyi kaleci ama vurduğu her top ya taca gidiyor ya da onlara.
Orta sahalar düzgün bir oyun kursaydı daha iyi olurdu mesela atağa çıktılarda top bize mi geldi paslaş oyunu sakinleştir ama bizde hiç o yoktu al topu hemen atağa geç topu kaybet
Ben de konuda aynını belirttim. Hakan'ın adını duyamadık bu maç. Orta alanda top döndüremedik bile.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
dün gece bende çok sinir oldum maçı kaybetmek önemli değilde bizimkiler çok korkak oynadılar orta sahamızdan çıkamadık resmen maç özetinde bile 90 dk da toplam 2-3 kere kaleye giden top var onun dışında tüm toplar taca gitti

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bu arada son golde bütün hata Uğurcan'a aitti.
Adamın ayağına pas attı ve tabii ki o top İnsigne'ye gitti. O da affetmedi.
İnşallah bu maçtan sonra hala daha Uğurcan Türkiye nin en iyi kalecisi denmez.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Arkadaşlar Merhaba,

Dün akşam konu açacaktım ama sinirden açamadım. Sabaha kaldı. Normalde böyle konular açmam ama bu tam konu açılması gereken bir şey.
Bir rezillik yaşadık dün akşam. Gerçekten çok kötü bir maçtı. Bunu red etmez herhalde kimse. Kontra çıkacağımız bir takıma karşı hızlı oyuncu yoktu oyunda. Defans hattı her sefer delindi. Forvete top gitmedi. Orta sahalar oyun kuramadı. Resmen Chiellini oyunu savunmadan itibaren kurup oynattı yani. Bir kişi de durduramadı koskoca takımdan.

Benim düşüncem anlaşılmıştır zaten. Sizlerin düşüncelerini alalım bakalım :)

(Belki konusu açılmıştır ama ben göremedim.)
pas bile zarzor atıyolardı 15. dakikaya gelince dedim ztn kesin yeniliriz diye

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tekrar izledim ve ne baya ortada durum.
italia baya pressing etti.
türklerde ilk 45 dakikada iyidi. lakin sonra biraktilar kendisini.
67 dakikadan sonra türk kadro motivation yerlen bir oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom