Tf2 belkiArkadaşlar fiyatı fark etmeksizin item düşürebileceğim bir oyun varmı cs seçkin harici
Banana oyunuArkadaşlar fiyatı fark etmeksizin item düşürebileceğim bir oyun varmı cs seçkin harici
PC PUBGArkadaşlar fiyatı fark etmeksizin item düşürebileceğim bir oyun varmı cs seçkin harici
düşürme mekaniği nasıl işliyor maç girdikçemi veriyorPC PUBG
hocam ondanda baya düşürüp satmıştım ama ben daha çok cs seçkin gibi düşürünce arada sağlam itemlerde düşürsün istiyorum mesela dont starve togetherın günlük itemlerini 2 hesaptan birden kasıyorum arada güzel item atıyoBanana oyunu
BP para birimi kasıyorsun maç sonları ve görevlerden vs. Sonra kutu açıyorsun, bazı skinler hiç satılmıyor bile ama bazıları da az da olsa para ediyor. 1 saat takılmaya girmiştim 0.30$'lık skin düşmüştü mesela.düşürme mekaniği nasıl işliyor maç girdikçemi veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ondanda baya düşürüp satmıştım ama ben daha çok cs seçkin gibi düşürünce arada sağlam itemlerde düşürsün istiyorum mesela dont starve togetherın günlük itemlerini 2 hesaptan birden kasıyorum arada güzel item atıyo
anladım hocam arada mobile giriyorum ama pc den girmemiştim bi bakayım o zaman sağolun iyi akşamlar dilerimBP para birimi kasıyorsun maç sonları ve görevlerden vs. Sonra kutu açıyorsun, bazı skinler hiç satılmıyor bile ama bazıları da az da olsa para ediyor. 1 saat takılmaya girmiştim 0.30$'lık skin düşmüştü mesela.