Neler Yeni

itemsatış satıcı incelemesi

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
Geçen 3 konumda bahsettiğim itemsatış sorununu ile ilgili yazmak istediğim 1 2 şey var.
İlk olarak itemsatış sadece alıcıyı düşünen bir platform, haklı olmama rağmen iade yapmam için direten bir sisteme sahipler.
Haklı olduğumu gösteren kanıtları siteye gönderdim fakat yine de kişiyi haklı buldular.
Bende steam destek ile iletişime geçip hesabı geri alıp kişiye verdim fakat bunun gibiler yüzünden böyle siteler güvensiz hale geliyor.
benim kanıtlarımı hiçe sayan bir site itemsatış.
Kullanmayın kullandırtmayn.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçen 3 konumda bahsettiğim itemsatış sorununu ile ilgili yazmak istediğim 1 2 şey var.
İlk olarak itemsatış sadece alıcıyı düşünen bir platform, haklı olmama rağmen iade yapmam için direten bir sisteme sahipler.
Haklı olduğumu gösteren kanıtları siteye gönderdim fakat yine de kişiyi haklı buldular.
Bende steam destek ile iletişime geçip hesabı geri alıp kişiye verdim fakat bunun gibiler yüzünden böyle siteler güvensiz hale geliyor.
benim kanıtlarımı hiçe sayan bir site itemsatış.
Kullanmayın kullandırtmayn.
Bende 1 tane satış yapmıştım zamanında yaptığıma pişman oldum, zorla iade alıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin saçma olan tarafı tanınmış satıcılara bunu yapmıyorlar.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 1 tane satış yapmıştım zamanında yaptığıma pişman oldum, zorla iade alıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin saçma olan tarafı tanınmış satıcılara bunu yapmıyorlar.
ben iadeyi tekrar isterlerse yapmayacağım mahkemeye kadar yolu avr

Top Bottom