İtemSatış Üzerinden Hesap Satmak

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar itemsatış pubg hesabımı koydum alıcı çıktı site iletişime geçti benimle alıcı vardır vs vs mail oyunuz bağlantınızı cep numaranızı vermeniz halinde işlem gerçekleşecektir diye 1000 2000 tl bir hesap değil 50000 tl hesap güvenilir mi 6 yıllık emeğim var yardımcı olur musunuz ?

50.000 boru değil zaten bilet kesip adamın yanına gidip teslim etsen daha az masrafın olur site çok kesinti yapar haberin olsun

4000 küsür kesinti yapıyor güvenirliği nasıl sitenin ben bütün bilgilerimi verdikten sonra paramı alabilir miyim benim için bu önemli ?

4000 küsür kesinti yapıyor güvenirliği nasıl sitenin ben bütün bilgilerimi verdikten sonra paramı alabilir miyim benim için bu önemli ?
güvenlik konusunda sorun yaşayan birine denk gelmedim ama dediğim gibi müşteri ile buluşup teslim etsen hem daha az paran gider hemde daha verimli bi alışveriş olur 4000e hem gidersin hem günü birlik gezersin hemde dönersin yani hocam

Doğru söylüyorsun alıcı ile bir iletişimim yok sorun burada alıcı siteye parayı göndermiş dediklerine göre havuzda tutuyorlarmış parayı öyle dediler bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,054
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri