Neler Yeni

İthalatçı Garantili Ürün Almayı Palanlıyorum Bu ürünü önerir misiniz?.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İBRAHİM KARAKURT
bu ürünü almayı planlıyorum fiyat çok makul normalde x box düşünüydrdum tr garantili ama 1 yıllık ebtra plus aboneyikle bunu kullanırım gibi oyunlara çok bütçü ayıramam playstation plus iyi midir? ebtra paketi birde bumu series s mi siz olsanız ne alırdınız. Daha uygun önerilere açığım bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tv 1080p bu arada günde1 2 saat oynayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İBRAHİM KARAKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok haklısın reyis ama bütçe bu iki küçük çocuk var anca buna bu bütçeyi ayırabildim ikisinin arasında 7 k fark vardı bende bunu aldım ama iptal etmelimiyim sizce

ithalat garantili = garantisiz
Çok haklısın reyis ama bütçe bu iki küçük çocuk var anca buna bu bütçeyi ayırabildim ikisinin arasında 7 k fark vardı bende bunu aldım ama iptal etmelimiyim sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İBRAHİM KARAKURT

iptal edip eurosia garantili aldım ürühü

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Berk
bu ürünü almayı planlıyorum fiyat çok makul normalde x box düşünüydrdum tr garantili ama 1 yıllık ebtra plus aboneyikle bunu kullanırım gibi oyunlara çok bütçü ayıramam playstation plus iyi midir? ebtra paketi birde bumu series s mi siz olsanız ne alırdınız. Daha uygun önerilere açığım bu arada.

Aklınızda bulunsun böyle pazaryeri yerlerinden alırken satıcı adlarına dikkat edin bazılarının kendi websiteleri oluyor. Reklam gibi olmasın ama satıcının kendi websitesinden almanız daha mantıklı olacaktır boştan yere hepsiburadaya komisyon ödemeyin. Ha şunu da belirteyim hepsiburada bir çok durumda ne satıcıyı ne de alıcıyı koruyor. Arada hepsiburada olacak diye güvenmeyin.

Ha konuya gelecek olursak telefonlarda bile ihtalatçı garantili telefonlara bile yetkili servise parasının 2 katını ödemeyi teklif etseniz bile ilgilenmiyorlar. Bu durum konsollarda da var mı bilmiyorum ama ithalatçı garantili diye bir şey yok direkt garantisiz cihaz gözüyle bakın bunlara..

Nacizane tavsiyem, hazır bu zamana kadar konsolu almamışsınız kasım sonuna kadar bekleyebilirseniz ps5 slim versiyonu piyasaya çıkacak. Belki önceki sürümlere indirim gelir belki slim kasalar aynı fiyattan çıkar. En azından güncel bir versiyon almış olursunuz, değerlendirilebilir gibi..

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İBRAHİM KARAKURT
ürün tr garantili olarak indirime girdi. Ordan aldım hocam.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

ithalatçı garantili (garantisiz) almak yerine 2. el sony garantili almak daha faydalı olur sizin için

Top Bottom