B Beratalp 80+ Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 236 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Berat Alperen 28 Eylül 2020 #1 Byelr itopyadan pc aldim montelenmis sekilde aldim birde yaliniz beklemedigim sekilde 2 is gunu icerisinde kargoya verdiler cuma sabaha verdim siparişi birde sizce istanbuldan bursaya ups kac gunde getirir
Byelr itopyadan pc aldim montelenmis sekilde aldim birde yaliniz beklemedigim sekilde 2 is gunu icerisinde kargoya verdiler cuma sabaha verdim siparişi birde sizce istanbuldan bursaya ups kac gunde getirir
B Bhoplife 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 162 Dahası Reaksiyon skoru 57 İsim Bhop bhop 28 Eylül 2020 #2 Beratalp yazmış: Byelr itopyadan PC aldim montelenmis sekilde aldim birde yaliniz beklemedigim sekilde 2 is gunu icerisinde kargoya verdiler cuma sabaha verdim siparişi birde sizce istanbuldan bursaya ups kac gunde getirir Devamı için tıklayın... Haftaya Perşembe felan gelir sanirim
Beratalp yazmış: Byelr itopyadan PC aldim montelenmis sekilde aldim birde yaliniz beklemedigim sekilde 2 is gunu icerisinde kargoya verdiler cuma sabaha verdim siparişi birde sizce istanbuldan bursaya ups kac gunde getirir Devamı için tıklayın... Haftaya Perşembe felan gelir sanirim