Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Beylikdüzü 19 mayıs günü açık mıdır?

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Arkadaşlar selam bugün donanım arşivi forum özel sistemi alacağım itopya açık mıdır ?
Not : itopyayı aradım çağrı merkezimiz resmi tatil nedeniyle bugün kapalıdır mağazalarımız 10.00 ile 20.00 arası hizmet vermektedir dedi. Ama bu genel saatler mi yoksa bugün için mü anlamadım.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Mağaza açık

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bilen var mı ?
Hocam ben acıbademe yakınım itopyaya da sürekli giderim sadece bayramlarda 1. gün kapalı oluyor diğer günler açık içiniz rahat olsun

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar selam bugün donanım arşivi forum özel sistemi alacağım itopya açık mıdır ?
Not : itopyayı aradım çağrı merkezimiz resmi tatil nedeniyle bugün kapalıdır mağazalarımız 10.00 ile 20.00 arası hizmet vermektedir dedi. Ama bu genel saatler mi yoksa bugün için mü anlamadım.
Hocam mağazaya gidince oradaki kişilere nasıl ulaşacağım telefondan bi yolu var mi sorabilir misiniz?

Sayochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes ASLAN
o gün için diğer günler 9 da açıyor diye biliyorum

Top Bottom