İlk defa itopyadan ürün aldım ilk siparişte büyük bir hüsran artık kullanmam büyük ihtimal.Demekki baya kişi bu sorunu yaşıyor arkadaşlar paralar çekilmiş sipariş gözükmüyor saçma sapan iş
Ben 18:15:23 de almışımKomik kısım ise şu benim ödememiz 6.15 de yaptım. Bizden sonra 20geçe 50 geçeye kadar siparişi onaylananlar var.
gerçekten benimde ilk itopyadan ilk alışverişim umarım hüsrana uğratmazlar biziİlk defa itopyadan ürün aldım ilk siparişte büyük bir hüsran artık kullanmam büyük ihtimal.
Kesinlikle bende o civarlarda ödeme yaptım umarım hüsranla sonuçlanmazKomik kısım ise şu benim ödememiz 6.15 de yaptım. Bizden sonra 20geçe 50 geçeye kadar siparişi onaylananlar var.
İnşallah hocammerak etmeyin hocam banada aynısı olmuştu. bana vermişlerdi size de verirler umarım
6kere sepetine gidip geldim sistem yok dedi 1.saat tir bekliyorumBende sizin yazınızı anlamadım
Alabildin mi hocam sen magazadanmerak etmeyin hocam banada aynısı olmuştu. bana vermişlerdi size de verirler umarım
evet. zaten 5.30dan sonda yığılma başladı biz 5de gitmiştikAlabildin mi hocam sen magazadan
Ilk bas kalabalik miydievet. zaten 5.30dan sonda yığılma başladı biz 5de gitmiştik
yok ya kimse yoktu fiyatı gören geldiIlk bas kalabalik miydi