İtopya.com kafamı karıştırıyor.

Eviles61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Merhaba arkadaşlar. 1 ay içinde 6 bin liralık sistem toplayacağım fakat game garaj ve itopya arasında gidip gelmekteyim. Şikayet var sitesinde itopyanın müşteri hizmetlerinin ilgilenmediği ve parçalarının bozuk geldiği 3 binden fazla yorum var. İtopya güvenilir mi? Sizce oradan toplamalı mıyım? Görüşlerinize ihtiyacım var dostlarım :)

İtopya Vatan abisine özeniyor, daha çok mağaza daha az müşteri memnuniyeti.
GameGaraj ise PSU SSD konusunda hiçbir firmanın kullanmadıklarını kullanıyorlar. Tam anlamıyla sistemi toplayacağınız zaman konu açın nerdeyse her gün fiyatlar değişiyor.

İtopya güvenilir bir firma. Şikayetvar sitesinde her firma şikayet ediliyor zaten, o tür sitelerdeki yorumlara takılmayın.

İtopya Vatan abisine özeniyor, daha çok mağaza daha az müşteri memnuniyeti.
GameGaraj ise PSU SSD konusunda hiçbir firmanın kullanmadıklarını kullanıyorlar. Tam anlamıyla sistemi toplayacağınız zaman konu açın nerdeyse her gün fiyatlar değişiyor.
Evet dostum biliyorum fakat bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum hepsi bu. İtopya çok reklam yaptı ama müşteriler öyle dememesi kafamı karıştırdı

İtopya kargo ve müşteri hizmetleri olarak kötüler. Game garaj önerebilirim sistemimi ordan aldım, kargoları çok hızlı müşteri hizmetleri satış öncesi ve sonrası çok ilgili.

İtopya güvenilir bir firma. Şikayetvar sitesinde her firma şikayet ediliyor zaten, o tür sitelerdeki yorumlara takılmayın.
Game garaja nerdeyse hiç şikayet gitmemiş 3 binden fazla şikayeti itopyada görünce kafam karıştı kardeşim bende size bi danışayım dedim

Bilgisayarımı oradan aldım. Müşteri hizmetleri çok yoğun olduğu için ulaşılması zor.
Ama gayet güvenilir bir firmadır kendileri.
Eğer güven konusunda sıkıntı varsa, imkanınız varsa direkt kendi mağazasına gidip toplayın sistemi.

İtopya'nın müşteri hizmetleri ve satış sonrası desteği kötü.

İtopya kargo ve müşteri hizmetleri olarak kötüler. Game garaj önerebilirim sistemimi ordan aldım, kargoları çok hızlı müşteri hizmetleri satış öncesi ve sonrası çok ilgili.
Kesinlikle bi sıkıntı olursa hemen ilgilenir diyorsun. Peki powercolor diye bir marka takıyor ekran kartıma ben buna asus tuf 5600xt modelini taktıramam mı?

Şikayetvar sitesinde her markadan şikayet var takılmayın ona tavsiyem gamegaraj olur çünkü ;
Daha iyi bir müşteri hizmetleri
Daha hızlı kargo
Daha kaliteli kasa "itopyadakilerin %80 i powerboost."

İtopya'nın müşteri hizmetleri ve satış sonrası desteği kötü.
Teşekkürler kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarımı oradan aldım. Müşteri hizmetleri çok yoğun olduğu için ulaşılması zor.
Ama gayet güvenilir bir firmadır kendileri.
Eğer güven konusunda sıkıntı varsa, imkanınız varsa direkt kendi mağazasına gidip toplayın sistemi.
Trabzonda oturuyorum ve bana çok ters kalıyor mecbur kargoyla alacağım için araştırıyorum bende

Daha bugün çağrı merkezi ile konuştum ve sert tavırları vardı. Hiç hoşuma gitmedi. Şuan resmi bir süreçteyim. Şans dileyin. Umarım İtopya kendisini düzeltir. Ben hep iyimser yaklaştım ama bunu firma anlamadı. Bana hep sert davrandılar. Bakalım neler olacak. Şimdilik susuyorum. Konuştuğumda neler olacak acaba. Hiçbir şey umrumda değil.

Trabzonda oturuyorum ve bana çok ters kalıyor mecbur kargoyla alacağım için araştırıyorum bende
Merak etmeyin, gayet güvenilir bir firma. Tek sıkıntıları kargo diğer firmalara göre geç geliyor, müşteri hizmetleri çok yoğun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,171
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri