Neler Yeni

İtopya da bu sistem iyi mi? ?

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf Beyatlı
Bütçe
21000

Beyaz kasa modelini seçicem Fakat işlemcide garibim yani intel yıllarca bozuk işlemci falan sattı alınır mı? alınmazmı emin olamadım. max bütçe 20-22 bin tl

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Berkay
Hocam bozuk işlemci denemez ona. Hatalı üretimler olmuştur ama illa her firmada oluyor bu. Düzeltilmiştir illa.

Sisteme gelecek olursak bence 4060 devri kapandı. ARC B580 tavsiye ederim veya AMD tarafında muadili 7600xt mi oluyor ne oluyor bilmiyorum ona bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ekran kartı
İntelin 13 Ve 14. Nesillerini tercih etmem gerekiyor onun haricinde intel tercih etmen de bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide can alıcı soru sistemle online mi yoksa hikayeli oyunmu oynicaksın

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf Beyatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bozuk işlemci denemez ona. Hatalı üretimler olmuştur ama illa her firmada oluyor bu. Düzeltilmiştir illa.

Sisteme gelecek olursak bence 4060 devri kapandı. ARC B580 tavsiye ederim veya AMD tarafında muadili 7600xt mi oluyor ne oluyor bilmiyorum ona bakabilirsin.
4060 devri bence çok kapanmadı, hala her oyunu açıyor yüksek grafiklerde. bi 5000 serisi çıkınxa önceki seri bitmiyor. hala 3060 lar 1080Ti ler ile oyunlar oynanıyor. ayrıca nvidianın yapay zeka desteği vb. daha iyi diyorlar.

İntelin 13 Ve 14. Nesillerini tercih etmem gerekiyor onun haricinde intel tercih etmen de bir sorun yok

Bide can alıcı soru sistemle online mi yoksa hikayeli oyunmu oynicaksın
anladım, i3 i5 de sıkıntı yok o zaman.
can alıcı cevap; fark ediyormu, genelde online daha çok oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ekran kartı
Şimdi ben b 580 baya bı gözlem ledim hikayeli oyunlarda çok güzel performans veriyor her seferinde 4060 ın üstünde kalmayı başarıyor hemde daha ucuz olmasına rağmen yani sadece hikayeli oyun oynadıktan sonra PC yi kapatiyorsan hiç düsün neden b580 al. Ama gel görki b580 bu performansını online oyunlarda veremiyor b580 bf1 de 1080p ultra grafiklerde 95 FPS verirken rtx 4060 1080p ultra grafiklerde 200fps ye kadar çıkıyor yani anline herhangi bir oyun oynuyorsan tercih etmen gereken ekran kartlarının başında intelin hem a serisi hem b serisi yer alıyor

Yani evet online mi yoksa hikayelimi olduğu çok fark eder

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf Beyatlı
Şimdi ben b 580 baya bı gözlem ledim hikayeli oyunlarda çok güzel performans veriyor her seferinde 4060 ın üstünde kalmayı başarıyor hemde daha ucuz olmasına rağmen yani sadece hikayeli oyun oynadıktan sonra PC yi kapatiyorsan hiç düsün neden b580 al. Ama gel görki b580 bu performansını online oyunlarda veremiyor b580 bf1 de 1080p ultra grafiklerde 95 FPS verirken rtx 4060 1080p ultra grafiklerde 200fps ye kadar çıkıyor yani anline herhangi bir oyun oynuyorsan tercih etmen gereken ekran kartlarının başında intelin hem a serisi hem b serisi yer alıyor

Yani evet online mi yoksa hikayelimi olduğu çok fark eder
b a serisi intelin ekran kartlarından, her ne kadar iyi olursa olsun intel işlemci alsamda asla ama asla ekran kartını almam. alıcaksam amd+nvidia / amd+amd / intel+nvidia / amd+intel alırım niye diyorsan nasıl diyim böyle içine hiç sinmez ya öyle düşün. online oyunları çok fazla oynuyorum hikayeli yani azıcık falan, o yüzden 4060 daha iyi gibi. peki bu sistem alınır mı? yoksa 20-22 bin tl bandında senin önerin varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ekran kartı
Yok bu sistem tercih edilir zaten 4060 hazır sistem lerin tamamı bu fiyat aralığında uzun bir süre sorun yaşatmadan götürür

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf Beyatlı
Yok bu sistem tercih edilir zaten 4060 hazır sistem lerin tamamı bu fiyat aralığında uzun bir süre sorun yaşatmadan götürür
peki kasayı ne önerirsin, evet düz kasa ama ben daha şeyden hoşlanıyom böyle rengarenk değilde tek renk veya 2 renk gibi. veya çok kaba değilde zarif falan. kasa dahil max 23-24 bin tl olsa ?

bir tane beyaz var olurmu o

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Buğra Dalkılıç
Ddr5 de var bakmak isterseniz.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf Beyatlı
Ddr5 de var bakmak isterseniz.
benimkinin işlemcisi daha iyi değilmi (intelden çok anlamıyom sanırım öyle)

Top Bottom