3 pinli fansa %100 dönmesi normal eğer anakartta voltaj kontrolü varsa ancak o şekilde düşürebilirsin .Alıntıyı görüntüleSistemi daha yeni aldım montajı itopya yaptı sıvı soğutmayı da onlar taktı, yük altında değilken dahi fan hızı bu, sebebi nedir nasıl düzeltilir çok rahatsız edici ve fan ömrü kısalır diye korkuyorum. Ayrıca biostan, gigabyte control center uygulamasından ve Fan Control uygulamasından denedim ama asla fan hızı değişmiyor. Kasa fanları da aynı şekilde değiştirilemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum yardım eder misiniz.
Hocam merhaba cevabın için teşekkür ederim, şöyle düşün masaüstü pc işlerinden hiiç anlamıyorum, voltaj kontrolü var mı ve varsa nasıl kullanılır bunu nereden öğrenebilirim.3 pinli fansa %100 dönmesi normal eğer anakartta voltaj kontrolü varsa ancak o şekilde düşürebilirsin .
yok hocam düzelmiyor ordan, daha doğrusu etkisi olmuyorAnakartın uygulamasından fan ayarlarına bakın bi belki hızını düşürebilirsiniz
Hocam 4 pinliymiş3 pinli fansa %100 dönmesi normal eğer anakartta voltaj kontrolü varsa ancak o şekilde düşürebilirsin .
Müsait bir zamanda yazacagimŞuan müsait değilim . Up up .
Tamamdır teşekkür ederim bekliyorum iyi günlerŞuan müsait değilim . Up up .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müsait bir zamanda yazacagim