Neler Yeni

İtopya dan laptop alınır mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,213
İsim
Oğuz Oğuz
İtopya dan https://www.itopya.com/lenovo-ideap...ddr6-4gb-512gb-ssd-156-fhd-ips-120hz-f_u18166 bu laptop u almayı düşünüyorum. Ama çoğu insan iade, değişim ve arızalı mal konusunda şikayetçi. Sizce almalı mıyım?
Alınır. Değişim ve iade farklı konular. Ama TR'de açılmış ürünleri çoğu firma iade almıyor.
Daha bugün akıllı bileklik aldım. Adamlar jelatinin üstüne ''iade sadece jelatini açılmamış ürünler ile yapılmaktadır'' yazmışlar.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
Elektronik biraz şans işi kimisi çok memnum kimisi çok şikayetçi, genel de sorun yaşamayanlar internette yorum yazma ihtiyacı duymaz şikayetçi olanları yazdıkları vardır genel de internette. Ben fiksel mağsında laptop aldım şu ana kadar bir sorun yaşmadım genelde sorun yaşanlarda kargo süreci ile ilgili oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır. Değişim ve iade farklı konular. Ama TR'de açılmış ürünleri çoğu firma iade almıyor.
Daha bugün akıllı bileklik aldım. Adamlar jelatinin üstüne ''iade sadece jelatini açılmamış ürünler ile yapılmaktadır'' yazmışlar.
İade konusunda Amazon'un üzerine firma görmedim ama genelde cayma hakkınızı kullanarak iade etmeniz mümkündür tekrar satışa sürülecek durumda ise sorgusuz sualsiz.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,213
İsim
Oğuz Oğuz
Elektronik biraz şans işi kimisi çok memnum kimisi çok şikayetçi, genel de sorun yaşamayanlar internette yorum yazma ihtiyacı duymaz şikayetçi olanları yazdıkları vardır genel de internette. Ben fiksel mağsında laptop aldım şu ana kadar bir sorun yaşmadım genelde sorun yaşanlarda kargo süreci ile ilgili oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade konusunda Amazon'un üzerine firma görmedim ama genelde cayma hakkınızı kullanarak iade etmeniz mümkündür tekrar satışa sürülecek durumda ise sorgusuz sualsiz.
Ürünü amazondan almıştım :D.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,213
İsim
Oğuz Oğuz
Amazon kendisi mi satıyordu yok başka bir satıcı mı? Eğer başka satıcı satıyor ise dierek Amazon ile iletşime geçin sizi sorunuzu çözerler er geç.
Başka satıcı ama iade etmek istemiyorum. Örnek olsun diye vermiştim.

one_down

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Özcan
Top Bottom