Merhaba, pc toplayacağım için tüm siteleri geziyor fiyat karşılaştırıyorum. Örneklerle itopya'nın indirimleri hakkında konusmak istiyorum.
Mesela şu m.2 ssd'yi itopyadan 2 gün önce aldim
Vatanda indirimsiz 617TL:
https://www.vatanbilgisayar.com/san...arch&utm_medium=sandisk &utm_campaign=sandisk
İtopya'da indirimsiz 681TL, indirim ile birlikte 545TL oluyor
Aynı şekilde Corsair kasada da öyle
Vatanda indirimsiz 950TL:
İtopya'da indirimsiz 1141TL, indirim ile birlikte 769TL oluyor
Ve işin çok garip tarafı ben bu iki ürünü de itopya'dan 28 aralık 2020 tarihinde aldim ve ikisinde de "indirime kalan süre 5 saat" (29 aralık 2020 00:00) da bitiyor yazıyordu.
Bugün tekrar baktığımda fiyatlar hala indirimli ve indirim gün sonuna bitecek yazıyor, son kalan ürün sayıları da artmış . Trendyol gibi yılın her günü fake indirim mi yapıyorlar? bu indirimler asla bitmeyecek mi? İnsanları boşuna mı aceleye getiriyorlar?
Mesela şu m.2 ssd'yi itopyadan 2 gün önce aldim
Vatanda indirimsiz 617TL:
https://www.vatanbilgisayar.com/san...arch&utm_medium=sandisk &utm_campaign=sandisk
İtopya'da indirimsiz 681TL, indirim ile birlikte 545TL oluyor
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) | ITOPYA
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDSSDH3N-500G-G25 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Aynı şekilde Corsair kasada da öyle
Vatanda indirimsiz 950TL:
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
İtopya'da indirimsiz 1141TL, indirim ile birlikte 769TL oluyor
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020121-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ve işin çok garip tarafı ben bu iki ürünü de itopya'dan 28 aralık 2020 tarihinde aldim ve ikisinde de "indirime kalan süre 5 saat" (29 aralık 2020 00:00) da bitiyor yazıyordu.
Bugün tekrar baktığımda fiyatlar hala indirimli ve indirim gün sonuna bitecek yazıyor, son kalan ürün sayıları da artmış . Trendyol gibi yılın her günü fake indirim mi yapıyorlar? bu indirimler asla bitmeyecek mi? İnsanları boşuna mı aceleye getiriyorlar?