Dambıldor
80+ Silver
hocam psu ile birleşik olduğu için bu fiyata daha fp yoktur ondan mecburuz biraz dakasa da bir sıkıntı yok ama daha iyileri var. hava akışı olarak
hocam psu ile birleşik olduğu için bu fiyata daha fp yoktur ondan mecburuz biraz dakasa da bir sıkıntı yok ama daha iyileri var. hava akışı olarak
bu özelliklere en ucuz bu var, pişman edeceğini zannetmiyorumkasa da bir sıkıntı yok ama daha iyileri var. hava akışı olarak
psu ile birlikte alman şart mıydı?hocam psu ile birleşik olduğu için bu fiyata daha fp yoktur ondan mecburuz biraz da
daha iyileri var ama bu kasa da üzmezbu özelliklere en ucuz bu var, pişman edeceğini zannetmiyorum
Yazılan süreler palavra süre anasayfadaki banner da hangi gün biteceği yaziyor indirimlere gelirsek çoğu gerçek olmuyorMerhaba, PC toplayacağım için tüm siteleri geziyor fiyat karşılaştırıyorum. Örneklerle itopya'nın indirimleri hakkında konusmak istiyorum.
Mesela şu m.2 ssd'yi itopyadan 2 gün önce aldim
Vatanda indirimsiz 617TL:
https://www.vatanbilgisayar.com/san...arch&utm_medium=sandisk &utm_campaign=sandisk
İtopya'da indirimsiz 681TL, indirim ile birlikte 545TL oluyor
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) | ITOPYA
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDSSDH3N-500G-G25 ITOPYA'da.www.itopya.com
Aynı şekilde Corsair kasada da öyle
Vatanda indirimsiz 950TL:
İtopya'da indirimsiz 1141TL, indirim ile birlikte 769TL oluyor
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020121-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Ve işin çok garip tarafı ben bu iki ürünü de itopya'dan 28 aralık 2020 tarihinde aldim ve ikisinde de "indirime kalan süre 5 saat" (29 aralık 2020 00:00) da bitiyor yazıyordu.
Bugün tekrar baktığımda fiyatlar hala indirimli ve indirim gün sonuna bitecek yazıyor, son kalan ürün sayıları da artmış . Trendyol gibi yılın her günü fake indirim mi yapıyorlar? bu indirimler asla bitmeyecek mi? İnsanları boşuna mı aceleye getiriyorlar?
İndirimin bitmemesinin sebebi indirim için ayrılan stoğun bitmemiş olmasıdır.Merhaba, PC toplayacağım için tüm siteleri geziyor fiyat karşılaştırıyorum. Örneklerle itopya'nın indirimleri hakkında konusmak istiyorum.
Mesela şu m.2 ssd'yi itopyadan 2 gün önce aldim
Vatanda indirimsiz 617TL:
https://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-500gb-ultra-m-2-nvme-3d-ssd-okuma-2400mb-yazma-950mb.html?utm_source=search&utm_medium=sandisk &utm_campaign=sandisk
İtopya'da indirimsiz 681TL, indirim ile birlikte 545TL oluyor
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) | ITOPYA
SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SDSSDH3N-500G-G25 ITOPYA'da.www.itopya.com
Aynı şekilde Corsair kasada da öyle
Vatanda indirimsiz 950TL:
İtopya'da indirimsiz 1141TL, indirim ile birlikte 769TL oluyor
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020121-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Ve işin çok garip tarafı ben bu iki ürünü de itopya'dan 28 aralık 2020 tarihinde aldim ve ikisinde de "indirime kalan süre 5 saat" (29 aralık 2020 00:00) da bitiyor yazıyordu.
Bugün tekrar baktığımda fiyatlar hala indirimli ve indirim gün sonuna bitecek yazıyor, son kalan ürün sayıları da artmış . Trendyol gibi yılın her günü fake indirim mi yapıyorlar? bu indirimler asla bitmeyecek mi? İnsanları boşuna mı aceleye getiriyorlar?
Vatan kazık dostum.
Alıntıyı görüntüle
Sandisk'mi derseniz olmaz. Sandisk ssd plus modelleri kronik sorunlu. Ultra modelleri sorunsuz. Ben Sandisk ultra nvme kullanıyorum memnunum.Sandıksmi mi yoksa kingston a2000 mi
2 gün önce stokları daha azdı, stok sayıları da artmışİndirimin bitmemesinin sebebi indirim için ayrılan stoğun bitmemiş olmasıdır.
Her üründe kazık demedim zaten?Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.967,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Okay bro.
Her ürünü pahalıya satmıyor!