Neler Yeni

Yardım İtopya garanti süreci

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan anlık 5000 küsür TL. Bu konuda nasıl yol ilerlemem lazım fikir verebilirseniz sevinirim.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan anlık 5000 küsür TL. Bu konuda nasıl yol ilerlemem lazım fikir verebilirseniz sevinirim.
değişim iste muadıl modellerle PİVOT OLAN İPS PANEL monitör kaç hz ise o kadar hze sahip renk derinliği kaçsa o değere sahip ya da yüksek bir monitör ile değiştirmeleri lazım

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişim iste muadıl modellerle PİVOT OLAN İPS PANEL monitör kaç hz ise o kadar hze sahip renk derinliği kaçsa o değere sahip ya da yüksek bir monitör ile değiştirmeleri lazım
Stoklarında aynı monitörden var zatende direkt fiyat iadesi yapmak istemeleri saçma geldi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Emre
Benim bildiğim faturada yazan meblayı öderler geri sana, iade istemediğini tamir veya değişim talep etmen gerekli. Ayrıca iade onaylandıysa geri dönüş olmayabilir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benim bildiğim faturada yazan meblayı öderler geri sana, iade istemediğini tamir veya değişim talep etmen gerekli. Ayrıca iade onaylandıysa geri dönüş olmayabilir.
İçerisinde açılama için kağıt göndermemi istediler . İçerisinde arızalanan ürünün incelenmesi ve değiştirilmesini talep ediyorum yazdım ona rağmen ücret iadesinin sebebi bana tamamen art niyet gibi geliyor . Ayrıca Türkiye şartlarında arızalı ürünü kabul edip şahsıma yıkmamaları yine artı tabii ki

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Emre
İçerisinde açılama için kağıt göndermemi istediler . İçerisinde arızalanan ürünün incelenmesi ve değiştirilmesini talep ediyorum yazdım ona rağmen ücret iadesinin sebebi bana tamamen art niyet gibi geliyor . Ayrıca Türkiye şartlarında arızalı ürünü kabul edip şahsıma yıkmamaları yine artı tabii ki
Banada arkada oyun dönüyor gibime geliyor. MH'ye bağlanıp ücret iadesi değilde tamir veya değişim talep etmeyi denemelisin ayrıca ücret iadesi faturada yazana göre mi yapıyorlar? Eğer öyle ise senin için daha sıkıntılı olur.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Banada arkada oyun dönüyor gibime geliyor. MH'ye bağlanıp ücret iadesi değilde tamir veya değişim talep etmeyi denemelisin ayrıca ücret iadesi faturada yazana göre mi yapıyorlar? Eğer öyle ise senin için daha sıkıntılı olur.
Bakalım en kötü Arıcam şuan mail ile görüşüyoruz bi çalışanla istediğim veyahut mağduriyetimi gidermeye bir şeyler yazmazsa artık Arıcam

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Emre
Bakalım en kötü Arıcam şuan mail ile görüşüyoruz bi çalışanla istediğim veyahut mağduriyetimi gidermeye bir şeyler yazmazsa artık Arıcam
Umarım memnun olacağın bi sonuca varırsın dostum

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Ne kadar sürede iade onaylandı ne kadar süre monitörsüz kaldın hocam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
banada aynısı yaptılar, corsair void elite wirelles im vardı. Konuyu THH ye taşıyacağımı söyledim, iade istemediğimi ürünün değişimini istediğimi belirttim zar zor değişim yaptılar. Ürünü 900 liraya almıştım garantiye gönderdiğim zamanlar ürün 2000 liraydı, bana 900 lira vereceklerini söylediler. Bu yüzden itopyadan artık alışveriş yapmıyorum

Roche

80+ Bronze
İade edilen parayla o monitörü tekrar alamayacağınız için, iade mağazaların işine geliyor. Aynısını Microsoft'ta yapıyor. Gerçi Microsoft birde THH vesaire uğraştırıyor.

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet
hocam para iade edilirse büyük ihtimal fatura da yazan tutar iade olur değişim talep et. ben de geçen ay g2412 yolladım bana g2412f yolladılar sende iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,534
Üyeler
160,706
Son üye
Usser
Top Bottom