Neler Yeni

İtopya garanti sürecim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Eren
Void elite wireless kulaklığımı garantiye yolladım, iade/değişim kararı alındı. Fakat stoklarında yok iade edelim diyorlar. Ben de ya üst model yada aynı ürünün sıfırını talep ettim. Adamlar muadil diye RGB'siz ve kablolu modeli attılar bana, al almıyorsan s* git demiş misali. Ben de mail attım ya üst model yada aynısını istiyorum diye, sonra bana başka ürün yollayamayız dediler. Ben de adamların suyunu sıkıyorum yasal yollarla tehdit ederek. Bana hava hoş 6 ay bekleyebilirim. Ama zorlamaları hiç hoşuma gitmedi, aşırı pinti adamlar. Bir türlü ikna edemiyorum üst model veya aynısını yollamalarına.

Ysuflix

80+ Gold
tüketici haklarına gitsen üst model kararı çıkar elinde yoksa bunu mu istiyolar

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
durumu corsair canlı desteğe anlat belki onlar bir şey yapabilir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Void elite wireless kulaklığımı garantiye yolladım, iade/değişim kararı alındı. Fakat stoklarında yok iade edelim diyorlar. Ben de ya üst model yada aynı ürünün sıfırını talep ettim. Adamlar muadil diye RGB'siz ve kablolu modeli attılar bana, al almıyorsan s* git demiş misali. Ben de mail attım ya üst model yada aynısını istiyorum diye, sonra bana başka ürün yollayamayız dediler. Ben de adamların suyunu sıkıyorum yasal yollarla tehdit ederek. Bana hava hoş 6 ay bekleyebilirim. Ama zorlamaları hiç hoşuma gitmedi, aşırı pinti adamlar. Bir türlü ikna edemiyorum üst model veya aynısını yollamalarına.
Kaç gün oldu alalı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,033
İsim
yusuf ecer
ben yardımcı olayım dostum. itopyayi unut gitsin kulaklıgını geri iste. sonrasında buradan istenilen bilgileri doldurup ticket oluştur https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360033067832-Corsair-Limited-Warranty sonrasında ticket mailine baglanacak oradan konusmaya devam edebilirsin.corsair sana karşı ödemeli kargo kodunu vs verip ürün değişimini kusursuzca sağlayacaktır

Allmuted

80+ Bronze
Değişim/iade raporunu al ver thhye otur izle niye uğraşıyosun ki onlar uğraşsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,033
İsim
yusuf ecer
ben yardımcı olayım dostum. itopyayi unut gitsin kulaklıgını geri iste. sonrasında buradan istenilen bilgileri doldurup ticket oluştur https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360033067832-Corsair-Limited-Warranty sonrasında ticket mailine baglanacak oradan konusmaya devam edebilirsin.corsair sana karşı ödemeli kargo kodunu vs verip ürün değişimini kusursuzca sağlayacaktır
itopyayla günlerce uğraşacağına kulaklığın hollandaya git gel değişim derken elinden gidip sana ulaşma süresi 1haftayı geçmicek :D

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun

Üçüncü Kısım, Birinci bölüm, MADDE 11;

ç) Tüketici; imkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme, seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

eminim itopyanın elinde yeterince imkan vardır kulaklık konusunda.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Tüketici hakem heyetlerine başvur bence de. Fazlasını alırsın gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR