Neler Yeni

itopya garantıyı kabul etmemıs

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
hocam aradıgımda hepsı farklı bir şey soylüyor tekrar aricam şimdi
Sadece cam ise takma yapacak bişey yok sistemi almaya bak hocam bende plastik kapak var seffaf öyle bisey yaparsın

lebron23

80+ Bronze
Garantiyi kabul etmemiş değil sadece kargoyu teslim almamış. Niye böyle başlık açarsınız ki?

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
Garantiyi kabul etmemiş değil sadece kargoyu teslim almamış. Niye böyle başlık açarsınız ki?
Aynı şey değil mi hocam kargoyu kabul etmemiş yani garantiye almamış pcyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece cam ise takma yapacak bişey yok sistemi almaya bak hocam bende plastik kapak var seffaf öyle bisey yaparsın
Hocam camlar içine dağılmış şekildeydi ve baya parçaya dağılmış camlar büyük küçük diğer parçalar zarar görmüş müdür gormediyse teslim alirim birdaha geei gondermekle uğraşmak istemiyorum

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege

Hocam camlar içine dağılmış şekildeydi ve baya parçaya dağılmış camlar büyük küçük diğer parçalar zarar görmüş müdür gormediyse teslim alirim birdaha geei gondermekle uğraşmak istemiyorum
sakın geri teslim alma dostum kargoda neye zarar geldiğini bilmiyosun tüm parçaların tek tek bozulmuş bile olabilir sen gönder onlar paşa paşa geri alırlar merak etme almazlarsa tüketici haklarına başvur

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali

DEneyim oldu hocam elden almanı tavsiye ederim

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
sakın geri teslim alma dostum kargoda neye zarar geldiğini bilmiyosun tüm parçaların tek tek bozulmuş bile olabilir sen gönder onlar paşa paşa geri alırlar merak etme almazlarsa tüketici haklarına başvur
peki hocam gerı alıcaklarını soyledıler zaten sagolun

hocam bır sorum olacak ben kargoyu aynı ıade kodu ıle mı gonderecegım yoksa yenı ıade kodu mu ısteyecegım yoksa dırek kargoyu red edıp mı gonderıcegım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,563
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom