Neler Yeni

İtopya Geç Kargo Sorunu

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Raki
Arkadaslar Selam

İlk Defa İtopya'dan monitör sipariş ettim 11 Kasımda Erken saatlerde gün içinde kargoya verilir sandim ancak oyle olmadı genelde pazar yerlerinde ayni gun kargoya veriliyor Amazon, hepsiburada vesaire

Hazir sistemlerde ki yogunlugu anlarim da monitorde bir kontrol test durumuda yok kutusuyla beraber ayni gun kargoya verilmesini beklerdim. İtopya alisverislerinizde genelde kac gunde kargoya teslim ediyorlar bileniniz var mi tesekkurler.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ertan
İtopya kadar geç kargo yapan hiç bir firma görmedim duymadım. İtopya ise normaldir.

kare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Furkan Çıraklı
Hocam bence buna geç kargo sorunu denemez - hepsiburadada direkt vermiyor bende dün erken saatlerde sipariş verdim haliyle yoğunlar daha kargoya bile verilmedi fatura yeni hazırlandı.

1 gün de geliyor itopya kargo - benim aldığım 1 günde geldi

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Enes
Arkadaslar Selam

İlk Defa İtopya'dan monitör sipariş ettim 11 Kasımda Erken saatlerde gün içinde kargoya verilir sandim ancak oyle olmadı genelde pazar yerlerinde ayni gun kargoya veriliyor Amazon, hepsiburada vesaire

Hazir sistemlerde ki yogunlugu anlarim da monitorde bir kontrol test durumuda yok kutusuyla beraber ayni gun kargoya verilmesini beklerdim. İtopya alisverislerinizde genelde kac gunde kargoya teslim ediyorlar bileniniz var mi tesekkurler.
Her ay 2-3 tane konu açılır böyle hocam.

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Raki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence buna geç kargo sorunu denemez - hepsiburadada direkt vermiyor bende dün erken saatlerde sipariş verdim haliyle yoğunlar daha kargoya bile verilmedi fatura yeni hazırlandı.

1 gün de geliyor itopya kargo - benim aldığım 1 günde geldi
Reis selam sende bir gelisme var mi benim ki hala hazirlanma asamasinda bugun 3 gun olacak

Top Bottom