Itopya zorunluysa bende bunu oneriyorumevet neden itopya
![]()
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
bu sistemden daha iyisini itopyada şuan imkan yok bulamazsın
Sadece İtopya olması zorunlu mu? Şuan çok F/P sistem yok orada.
evet neden itopya
![]()
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Arkadaş alıcak itopyadan topluyalım dediItopya zorunluysa bende bunu oneriyorum
Ekran kartı stokta yok zaten alınmıyor.evet neden itopya
![]()
toplayarak zarara girersin hazır sistemler daha iyiArkadaş alıcak itopyadan topluyalım dedi
Bütçe 10-15bin arası itopyadan hazır sistem atabilir misiniz ? LoL valorant oynanıcak ama alınmışken uzun yıllar gitsin istiyoruz.
İtopyadan alıcaz işte bilgim var herhalde ?toplayarak zarara girersin hazır sistemler daha iyi
ben burda yokum aslındaitopyadan hazır sistem
İlla ki İtopya olacaksa bütçenize bir tek bu var. Bu da alınmaz bu bütçeye aslında ama bir bu var yani.İtopyadan alıcaz işte bilgim var herhalde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben burda yokum aslında
İkna ettim gaming gendekini alıcaz bilgisayarcı tanıdıkları varmış birde onlara sorayım dedi ama daha kötü sistem aldırmam.İlla ki İtopya olacaksa bütçenize bir tek bu var. Bu da alınmaz bu bütçeye aslında ama bir bu var yani.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com