İtopya hazır sistem

Reaksiyon skoru
160
Sayın arkadaşlar aşağıda bulunan hazır sistemin 16gb ram + 1rb HDD li modelini sipariş vermeyi düşünüyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum ve aynı zamanda bir soru soracağım.2013 yılında aldığım 23" 60hz VGA girişli monitörüme hdmı VGA dönüştürücü ile bağlarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bütçem sınırlı ve monitöre para vermek istemiyorum kullanımda uyumusuzluk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sistem:
16gb ram +1tb HDD versiyonunu alacağım

Aynı şey bendede var eski vga girişli 60hz monitör var dönüştürücüyle kullanıyorum herhangi bi sorun olmaz kullanabilirsin daha sonra yükseltmek senin takdirine kalmış hayırlı olsun bide ssdye yönelmenide tavsiye ederim

SSD mevcut zaten onu kaldırmadan sadece ek HDD ekleyeceğim teşekkürler

Sayın arkadaşlar aşağıda bulunan hazır sistemin 16gb RAM + 1rb HDD li modelini sipariş vermeyi düşünüyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum ve aynı zamanda bir soru soracağım.2013 yılında aldığım 23" 60hz VGA girişli monitörüme hdmı VGA dönüştürücü ile bağlarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bütçem sınırlı ve monitöre para vermek istemiyorum kullanımda uyumusuzluk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sistem:
16gb RAM +1tb HDD versiyonunu alacağım
kullanırsın çok fark olmaz hatta görüntüde paran olunca verirsin uyumsuzluk olmaz

Bence biraz daha beklemelisin. İnstagramdaki gonderiye bakılırsa yeni sistem yükleme videosu yakın gibi

Sayın arkadaşlar aşağıda bulunan hazır sistemin 16gb RAM + 1rb HDD li modelini sipariş vermeyi düşünüyorum.Yorumlarınızı merak ediyorum ve aynı zamanda bir soru soracağım.2013 yılında aldığım 23" 60hz VGA girişli monitörüme hdmı VGA dönüştürücü ile bağlarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bütçem sınırlı ve monitöre para vermek istemiyorum kullanımda uyumusuzluk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sistem:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1600 yap

Sistem:
Kullanabilirsin sorun olmaz

Sistem:
ram ve hdd ekleticekmişsin bence yapmalısın çünkü ssd sana yetmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,905
Son üye
ome.ozd