Neler Yeni

İtopya ile yaşadığım teknik servis ve iletişim sorunu.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar bilen bilir itopya ile 2019'daki sistemi aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Günümüz şartları belli pandemi sürecinde dışarı çıkmayı çok tercih etmiyorum ama bilgisayarda 2 kere servise götürmeme rağmen aynı sorunlar hala devam ediyor. Üstelik Arayarak ulaşmak bir hayli zor bu yüzden kaç kere mail attım ama maillere bile cevap vermiyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Opera Anlık Görüntü_2020-10-02_171851_mail.google.com.png

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar bilen bilir itopya ile 2019'daki sistemi aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Günümüz şartları belli pandemi sürecinde dışarı çıkmayı çok tercih etmiyorum ama bilgisayarda 2 kere servise götürmeme rağmen aynı sorunlar hala devam ediyor. Üstelik Arayarak ulaşmak bir hayli zor bu yüzden kaç kere mail attım ama maillere bile cevap vermiyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Alıntıyı görüntüle
maillere maalesef hiçbir firma bakmıyor hocam sanırım. Ben de teknobiyotik e mailüzerinden ulaşmayı denedim iki gğn öne ama ulaşamadım. en mutlak yol arayarak ulaşmak ama o da itopyada biraz zor maalesef :(
umarım ulaşabilirsin...

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maillere maalesef hiçbir firma bakmıyor hocam sanırım. Ben de teknobiyotik e mailüzerinden ulaşmayı denedim iki gğn öne ama ulaşamadım. en mutlak yol arayarak ulaşmak ama o da itopyada biraz zor maalesef :(
umarım ulaşabilirsin...
Hocam bana kalsa ben maille ulaşmam zaten ama zamanında telefonla yaptığım görüşmede itopya müşteri hizmetlerindeki bir çalışan bana inanmadığı için kasanın faturasını ve ne sorun varsa video çekip mail ile atmamı istedi yukarıda da var görmüşsündür kendileri istediler diye mail attım ama ona dahi bakmamışlar.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam bana kalsa ben maille ulaşmam zaten ama zamanında telefonla yaptığım görüşmede itopya müşteri hizmetlerindeki bir çalışan bana inanmadığı için kasanın faturasını ve ne sorun varsa video çekip mail ile atmamı istedi yukarıda da var görmüşsündür kendileri istediler diye mail attım ama ona dahi bakmamışlar.
maalesef öyle diyorlar mail atın bakalım diyolar evet. bana da kargom için aramıştım maille işte bilmem destek talebi oluştur yok ne zaman geleceğini falan sor şu bu
yazdım bişiler be yazdım ben okudum

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj