Yardım Itopya indirimlerinden MSI MAG 242F alınır mı?

sehaxld

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bir monitör arıyordum ve Itopya'nın Kasım indirimlerinden 4800 TL'ye düşen bu monitörü buldum. Genel olarak CS, R6 gibi hem rekatbetçi oyunlar, TLOU, AC, gibi hikayeli oyunlar, uzun süreler yazılım geliştirip boş zamanlarımda dizi izliyorum. Bu karma kullanım seneryosunda 2 günlük araştırma sonucu bu monitörün hayli işimi göreceğine kanaat verip 1 saat önce sipariş verdim. Sizce iyi yapmış mıyım 5k bandında alternatif bir önerisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkür ediyorum.

Siparişi vermeden önce sorsaydınız keşke. 24g42e daha iyi görüntü kalitesine sahip. Eğer malzeme kalitesi (dış kasa) istiyorsanız MSI alın ama bence manası yok.

Şimdi MSI ın ayaklarına baktım da pek iyi durmuyor. Aoc almak daha mantıklı olacaktır.

Siparişi vermeden önce sorsaydınız keşke. 24g42e daha iyi görüntü kalitesine sahip. Eğer malzeme kalitesi (dış kasa) istiyorsanız MSI alın ama bence manası yok.

Şimdi MSI ın ayaklarına baktım da pek iyi durmuyor. Aoc almak daha mantıklı olacaktır.
Şu an siparişi iptal edebilirim bu durumda AOC daha mı mantıklı diyorsunuz?

Görüntü kalitesi bakımından evet. Aoc un inceleme verileri bile MSI ın mag242f modelinde iddia ettiği değerlerden çok daha yüksek.
Onu sipariş edeyim o zaman. Teşekkür ederim sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,029
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri