Neler Yeni

İtopya İptal Sonrası Akbank Kredi Kartına Ne Kadar Sürede İade Olur ?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Soru başlıkta arkadaşlar itopyadan ürün alıp, iptal edip, iptal talebi onaylandığında Akbank kredi kartına iade süreci ne kadar sürede oluyor?

milenix

80+ Gold
1-2 iş günü içinde olur

GodlyPain

80+ Bronze
Maks 3 iş gününde iade ediyorlar

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bu gibi durumlarda 7 iş günü içerisinde iade en geç yansır. Tabi bu 7. Gün olacak değildir, 1. Gün de iade gerçekleşebilir.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gibi durumlarda 7 iş günü içerisinde iade en geç yansır. Tabi bu 7. Gün olacak değildir, 1. Gün de iade gerçekleşebilir.
Galiba bankadan bankaya değişiyor ya. Mesela ben ziraat kullanıyorum. Ziraat bankası iş günü sabah 8de ne kadar iadem varsa tek seferde yapıyor. Örneğin Uber 20 TL provizyon çekiyor karttan, sonra o gün ürün alıyorum diyelim onuda iptal ediyorum. Atıyorum 1500 TL. Ertesi gün iş günüyse sabah 8de 1520tl iade geliyor karta.

Yani bu bankaların kendine has belli gün ve saatleri var galiba

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Galiba bankadan bankaya değişiyor ya. Mesela ben ziraat kullanıyorum. Ziraat bankası iş günü sabah 8de ne kadar iadem varsa tek seferde yapıyor. Örneğin Uber 20 TL provizyon çekiyor karttan, sonra o gün ürün alıyorum diyelim onuda iptal ediyorum. Atıyorum 1500 TL. Ertesi gün iş günüyse sabah 8de 1520tl iade geliyor karta.

Yani bu bankaların kendine has belli gün ve saatleri var galiba
Belli gün saati yoktur. Akbank 5 gün sonra iade kredi kartima yansımıştı. Örnek olarak. Başka bir alışverişim anında yansımıştı.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli gün saati yoktur. Akbank 5 gün sonra iade kredi kartima yansımıştı. Örnek olarak. Başka bir alışverişim anında yansımıştı.
Hımm anladım hocam. Acaba içimizde itopyadan Akbank kredi kartıyla ürün alıp iptal eden ve iadesini alan biri var mı ? Bana tam tarih lazım çünkü.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,591
İsim
Mert Can Ergün
En paraya hemen gelmişti vatandan iptal ettiğim zaman

Whoamiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ak
Hımm anladım hocam. Acaba içimizde itopyadan Akbank kredi kartıyla ürün alıp iptal eden ve iadesini alan biri var mı ? Bana tam tarih lazım çünkü.
Kardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyor

oEnesQlf

80+ Silver
Kardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyor
2-3 günde yatıyor yapıkredi

Whoamiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ak
2-3 günü hangi tarihte yatırdılar. şuan dolar yüzünden bankalar para tutuyor yani en az 1 hafta bekleyecek arkadaş
Ürünü internetten iptal ettim borç para bulup aynı ürünü mağazalarından satın aldım. Bir an önce parayı almam lazım. Hayırlısı

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ürünü internetten iptal ettim borç para bulup aynı ürünü mağazalarından satın aldım. Bir an önce parayı almam lazım. Hayırlısı
kötü zamanda iptal etmişsin başka zaman olsa 2-3 gün sürüyor. ama şuan bankanın insiyatifine bağlı, yani 7 iş gününe kadar süreleri var. 1 hafta bekleyebilirsin

Top Bottom