Galiba bankadan bankaya değişiyor ya. Mesela ben ziraat kullanıyorum. Ziraat bankası iş günü sabah 8de ne kadar iadem varsa tek seferde yapıyor. Örneğin Uber 20 TL provizyon çekiyor karttan, sonra o gün ürün alıyorum diyelim onuda iptal ediyorum. Atıyorum 1500 TL. Ertesi gün iş günüyse sabah 8de 1520tl iade geliyor karta.Bu gibi durumlarda 7 iş günü içerisinde iade en geç yansır. Tabi bu 7. Gün olacak değildir, 1. Gün de iade gerçekleşebilir.
Belli gün saati yoktur. Akbank 5 gün sonra iade kredi kartima yansımıştı. Örnek olarak. Başka bir alışverişim anında yansımıştı.Galiba bankadan bankaya değişiyor ya. Mesela ben ziraat kullanıyorum. Ziraat bankası iş günü sabah 8de ne kadar iadem varsa tek seferde yapıyor. Örneğin Uber 20 TL provizyon çekiyor karttan, sonra o gün ürün alıyorum diyelim onuda iptal ediyorum. Atıyorum 1500 TL. Ertesi gün iş günüyse sabah 8de 1520tl iade geliyor karta.
Yani bu bankaların kendine has belli gün ve saatleri var galiba
Hımm anladım hocam. Acaba içimizde itopyadan Akbank kredi kartıyla ürün alıp iptal eden ve iadesini alan biri var mı ? Bana tam tarih lazım çünkü.Belli gün saati yoktur. Akbank 5 gün sonra iade kredi kartima yansımıştı. Örnek olarak. Başka bir alışverişim anında yansımıştı.
Kardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyorHımm anladım hocam. Acaba içimizde itopyadan Akbank kredi kartıyla ürün alıp iptal eden ve iadesini alan biri var mı ? Bana tam tarih lazım çünkü.
2-3 günde yatıyor yapıkrediKardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyor
2-3 günü hangi tarihte yatırdılar. şuan dolar yüzünden bankalar para tutuyor yani en az 1 hafta bekleyecek arkadaş2-3 günde yatıyor yapıkredi
Ürünü internetten iptal ettim borç para bulup aynı ürünü mağazalarından satın aldım. Bir an önce parayı almam lazım. Hayırlısı2-3 günü hangi tarihte yatırdılar. şuan dolar yüzünden bankalar para tutuyor yani en az 1 hafta bekleyecek arkadaş
kötü zamanda iptal etmişsin başka zaman olsa 2-3 gün sürüyor. ama şuan bankanın insiyatifine bağlı, yani 7 iş gününe kadar süreleri var. 1 hafta bekleyebilirsinÜrünü internetten iptal ettim borç para bulup aynı ürünü mağazalarından satın aldım. Bir an önce parayı almam lazım. Hayırlısı