Ne aldığına bağlıSoru başlıkta.
Allah kurtarsın ben sipariş ederken demonte ürünler 3 gün yazıyordu sipariş verdim teyit için aradım 5 gün dediler sipariş ekranın da 7 gün yazıyorduSoru başlıkta.
TurkTelekom'dan yeni kurtuldum birde başıma itopya belası geldiAllah kurtarsın ben sipariş ederken demonte ürünler 3 gün yazıyordu sipariş verdim teyit için aradım 5 gün dediler sipariş ekranın da 7 gün yazıyordu
tabii ki de iptal ettim paramı 10 günde zor aldım
Benim kardeşimde psu ve harddisk aldı 2 haftada filan geldi pandemiden dolayı 7-10 en fazla 14 günde gelirPSU aldım Ayın 9'unda
Elimizde olacağınımı yoksa kargolucaklarınımı ?
TurkTelekom'dan yeni kurtuldum birde başıma itopya belası geldi![]()
Keşke ama bişey olmaz ben genelde n11 hepsiburada veya gittigidiyor trendyoldan alıyorum 3 günde filan geliyor hep bazen ptt yüzünden 5-6 gün oluyor termal macun aldım cuma geldi şehire pazartesi ulaştıKeşke 30TL fazla ödeseydim'de incehesap'dan falan alaydım..
İtopya ile saymayı öğreniyoruzAllah kurtarsın ben sipariş ederken demonte ürünler 3 gün yazıyordu sipariş verdim teyit için aradım 5 gün dediler sipariş ekranın da 7 gün yazıyordu
tabii ki de iptal ettim paramı 10 günde zor aldım
Benim asıl korktuğum UPS KARGO ilçede yaşıyorsan ve UPS kargo'da kargon bulunuyor yandın..Keşke ama bişey olmaz ben genelde n11 hepsiburada veya gittigidiyor trendyoldan alıyorum 3 günde filan geliyor hep bazen ptt yüzünden 5-6 gün oluyor termal macun aldım cuma geldi şehire pazartesi ulaştı![]()